| B3nitzu a întrebat:

Eu recent m-am apucat de manga am descoperit ca sunt bun la desen, dar mai mult ma pricep sa fac povestea si m-am apucat de una.Si acum vreau sa va întreb, atunci cand vine acel sentiment de abandon de lene săi zic asa ce va stimulat sau cum aţi trecut peste acele momente.Imi place foarte mult s a creez o poveste.Stiu ca pare ciudat dar cateodata noaptea imi imaginez toate actiunile si momente noi si chiar incep sa le traiesc cu ochii inchisi.Am nevoie de un sfat bun si cat mai rapid. Ofer FUNDA desigur.

Răspuns Câştigător
| Platinumus a răspuns:

Si eu incepusem niste benzi desenate pentru mine atunci erau destul de reusite lucram foarte pasionat in cele 6 ore de scoala. La un moment dat m-am demoralizat pentru ca vream ca sa-mi impart creatia dar nu stiam cum sau daca e destul de buna asa ca m-am lenevit si am lasat pe maine daca intelegilaughing eu cred ca tu trebuie sa identifici ce te face sa fii lenes si sa rezolvi problema, in cazul meu vream sa am unde sa o public pentru ca nu desenam doar pentru mine, oricum poate intr-o zi voi reincepe munca si am s-o public happy bafta daca faci un anime sa ma reamintesti.

1 răspuns:
| baru a răspuns:

Trece totul pe hartie...nu se stie!