Kore wa Zombie desu ca? : Action, Comedy, Ecchi, Magic, Harem, Supernatural - 12 episoade (primul sezon)
Ouran Koukou Host Club : Comedy, Parody, School, Shoujo - 26 de episoade, chiar merita vazut
Kill Me Baby : Comedy, School - 13 episoade, caracterele sunt chibi
Gintama : Action, Comedy, Parody, Samurai, Sci-Fi - 201 episoade - chiar daca are multe, te poti uita doar la cateva, sunt amuzante si as zice ca merita
Baka to Test to Shoukanjuu : Comedy, Romance, School, Super Power - 13 episoade primul sezon. O comedie draguta care are si actiune, l-am revazut de atatea ori :')
Asu no Yoichi : Comedy, Ecchi, Martial Arts, Romance, Shounen - 12 episoade
07-Ghost : Action, Demons, Fantasy, Magic, Shoujo, Military - 25 de episoade
Black Rock Shooter : Action, Drama, School, Slice of Life - 8 episoade
C: The Money of Soul and Possibility Control : Action, Mystery, Super Power, Thriller - 11 episoade. Am vazut pana acum 6 si chiar pare interesant :o
Toaru Kagaku no Railgun : Action, Fantasy, Sci-Fi, Super Power - 24 de episoade
Hakkenden: Touhou Hakken Ibun : Action, Supernatural, Sci Fi - 13 episoade
Kuroshitsuji : Action, Comedy, Sci Fi, Demons, Shounen, Supernatural - 24 episoade ( primul sezon) - e preferatul meu xD
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! : Comedy, Drama, Romance, School, Slice of Life - 12 episoade
Sakurasou no Pet na Kanojo : Comedy, Romance, School - 24 de episoade
Haiyore! Nyaruko-san : Comedy, Parody, Sci-Fi - 12 episoade
Karin : Comedy, Romance, School, Shounen, Vampire - 24 de episoade
Itazura na Kiss : Comedy, Romance, Shoujo - 25 de episoade
Kaichou wa Maid-sama! : Comedy, Romance, School, Shoujo - 26 de episoade
Zero no Tsukaima : Action, Adventure, Comedy, Ecchi, Fantasy, Magic, Romance, School - 13 episoade in fiecare sezon - il recomand, e f bun ( asa mi s-a parut)
Acchi Kocchi :Comedy, Romance, School, Slice of Life, Seinen - 12 episoade
No.6 : Action, Sci-Fi - 11 episoade. L-am vazut alalta-ieri, inca-s trista ca nu va fi sezonul 2 T.T
Inu to Hasami wa Tsukaiyou : Comedy, Supernatural, Action- 12 episoade - currently airing ( adica nu-s gata toate cele 12 episoade, inca apar) Ca la toate anime-urile nou aparute, trebuie sa stepti pana apare urmatorul episod TT^TT Pana acum sunt 4 episoade aparute si se gasesc cu rosub pe anime nolimit
Majoritatea sunt traduse, poti sa te interesezi de ele. Vizionare placuta!
Te adaug la prieteni, poti da accepta daca vrei, pe mal.
*Toradora! 24 ep
*Code Geass 2 sezoane a cate 25 de ep
*Hakuouki 2 sezoane (primul 12 ep si al doilea 10).
*Zetman 1 sezon 12 ep.
*Arcana Famiglia (12 ep)
Nu prea am vazut multe anime-uri cu actiune, asa ca ti-am recomandat ce am vazut.
Nu iti plac anime-urile school?
Salut.
- Eureka Seven (2 sez)
- Btooom
- C: The Money of Soul and Possibility Control
- Soul Link
- Sacred Seven
- Muv-Luv Alternative: Total Eclipse
- Infinite Stratos (sez 2 in Octombrie a.c.)
- Guilty Crown
- Zetsuen no Tempest
- Mobile Suit Gundam 00 (2 sez)
Vizionare placuta!
Iata lista mea http://myanimelist.net/animelist/ryuu_ro&show=0&order=12
Blue Exorcist.
Nu ştiu sigur din ce categorie este, dar e preferatul meu, dându-l jos pe Naruto din capul listei.
Vizionare plăcută!
Ai putea sa vezi: 07 Ghost, Code Geass, Deadman wonderland, Hakuouki (3 sezoane+ova), Shiki, Hidan no Aria, BTOOOM, Mirai Nikki, Devil survivor 2 the animation, Zetsuen no tempest, Kami-sama hajimemashita, Hellsing Ultimate, KARNEVAL, Kuroshitsuji(2 sezoane), Darker than black..Cu draga inima te sfatuiesc sa te uiti la ele.
Hellsing Ova Ultimate
Lovely Complex
High School DxD
Full Metal Alchemist Brotherhood
Soul Eater(50 sau 60 de episoade dar merita vazut)
Devil May Cry
Black Rock Shooter
Shadow82838 întreabă: