Casshern sins,Chrono crusade,Danshi Koukousei no Nichijou,Gintama,Neon Evangelion Genesis,Ookiku Furikabutte,Kuroko no basket,Natsume Yuujinchou,Ano natsu de matteru, Blood+, FLCL, Robotic notes, Dangan Ronpa.
Hey!
- Sakamichi no Apollon (iti propun sa urmaresti in continuare povestea din manga)
- Bartender
- Bakuman (3 sez)
- Tokyo Magnitude 8.0
- Nodame Cantabile (3 sez)
- Ano Natsu de Matteru
- Muv-Luv Alternative: Total Eclipse
- Zegapain
- Planetes
Vizionare placuta!
Chiar recomand să te uiți la Dangan Ronpa. Are maxim 15 episoade și în curând o să apară și Super Dangan Ronpa 2.
Acum, te poți uita și la Shingeki no Kyojin - Attack on Titan (sau cum îi zic eu "Attack on Țigan"), sau Free!, dar pe mine m-au cam lăsat rece.
Kyoukai no Kanata e mișto, Neon Genesis Evangelion, Puella Magi Madoka Magica (ăsta e trist rău, să nu vii la mine plângând).
Hmm ai putea incerca:
°BTOOOM;
°Darker than black (la inceput nu stiam daca sa il urmaresc. dupa cateva episoade ma cucerit cu totul xD.2 sezoane)
°K-project;
°Psycho-Pass;
°Devil survivor 2 the animation;
°Persona 4 the animation;
°Hellsing ultimate;
°Code geass;
°Death Note;
°An no exorcist;
°Kuroshitsuji;
°Shingeki no kyojin (ongoing).
Astea sunt cateva din preferatele mele. Sper ca te-am ajutat
Mirai nikki
Elfen lied
Death note
D-gray man
Blood lad (ongoing)
Shiki Trigun
Earl and fairy
Full Metal Panic (Full Metal Panic? Fumoffu), Death Note, Full Metal Alchemist, Blood +, Vampire Knight, D.Gray-Man, Inuyasha, Bleach, Chrono Crusade, Detectiv Conan, RomeoXJulieta, Hell Girl, Kaleido Star, Kilari, Nana, Rosario+Vampire, Soul Eater... Sper sa iti placa
Shadow82838 întreabă: