1. Kaleido star-primul meu anime..., super fain, mai ales grafica
2. Mew mew power-ceva gen mermaid melody doar ca e mai vechi
3. Mermaid melody-romatic, drama, ii fain doar ca l-am vazut cand eram mai mica
4. Shugo chara-super puteri, romantic, ii fain si are multe ep
5. Kaichou wa maid-sama-romantic
6. La corda doro-romantic si cu muzica
7. Sword art online (sao)-ideea povesti este super tare merita
8. Kirarin revolution-romantic, comedie, dragut,
9. Fairy tail-super tare, trebuie neaparat sa il vezi - aventura, comedie, magie
10. Gokujou mecha mote iinchou- romantic, dragut in mare parte iti da sfaturi de fete
11. Yumeiro patissiere-dragut si te invata cum sa gatesti prajituri :)
12. Kamikaze kaitou jeanne-ii mai vechi dar mie mi-a placut-romatic, actiune, istorie
13. Mamotte lollipop-magie si romantic
14. Avatar the legend of korra
15. Tonari no kaibutsu-kun-amuzant si romantic
16. Sugar sugar rune- cumagie si putin romatic, mi-a placut mult
17. Special a-foarte amzant si romantic
18. Hyokoy- fain, dar are un ep
19. Avatar the last airbender
20. Bokura ga ita-foarte romantic, putina drama
21. Rave- fain
22. Rave vs fairy tail-sun combinate doua mangauri mai intai trebuie sa vezi rave si fairy tail
23. Sakurasou no pet-amuzant
informatii despre ele cauta pe http://www.animenewsnetwork.com/
cam astea is preferatele mele daca mai vrei si altele spune-mi :)
1. YYH - a fost primul meu anime.
2. Naruto - il vizionez din 2006
3. Soul Eater- foarte amuzant si plin de actiune
4. Another- mult sange si pana la sfarsit nu mi-am dat seama de vinovat
5. Death Note- superb
6. Nerima Daikon brothers- mori de ras
7. Pokemon
8.Bleach- mai trebuie parere?
9. Fairy tail
10. One piece
ultimele doua nu am vazut multe episoade din ele
1. Angel Beats! - trebuie sa te uiti la asta. TREBUIE. Si nu iti voi spune de ce
2. Kuroshitsuji - primul sezon a fost de nota 10, al doilea m-a dezamagit putin, dar a fost acceptabil
3. Fairy Tail - am plans cand s-a terminat: si nu pentru ca era trist, ci pentru ca voiam sa nu se mai termine. Iti garantez ca vei fi cu sufletul la gura tot serialul
4. Ao no Exorcist - mi-a placut foarte mult povestea protagonistului si stilul in care a fost desenat anime-ul
5. Anohana - a fost un anime atat de emotionant! Cam la fel de emotionant ca si Angel Beats! (bine, poate ca totusi nu)
6. Deadman Wonderland - anime-ul a fost cam nasol, dar manga-ul e bestial. Starea de nebunie si panica prin care trec personajele te vor tine cu sufletul la gura tot serialul
7. Soul Eater - o combinatie foarte buna intre comedie si 'nebunie' - ai sa intelegi cand o sa il vezi
8. Durarara! - la inceput e plictisitor, dar lucrurile devin foarte interesante mai tarziu
9. Magi - putin copilaros, dar m-am relaxat uitandu-ma la el: are comedie, personaje simpatice, actiune... un pachet complet daca vrei ceva relaxant intr-un stil oriental
10. Kaichou wa Maid-sama - nu prea imi plac anime-urile romance, insa asta mi s-a parut foarte captivant
Parerile mele sunt mai complexe. Pe de o parte imi plac comediile romantice, iar pe de alta parte imi plac cele sangeroase sau care implica crime.
- Kamisama Hajimemashita - foarte interesant, poveste de dragoste intre o fata normala ( mai mult sau mai putin ) si un demon rece, foarte mandru.
-Amnesia - este foarte captivant.Te tine in suspans pana la sfarsit. Cel mai mult mi-a placut modul in care au fost desenate personajele, culorile folosite.
-Uta no primce sama - imi place muzica si animeul ma tine in suspans. Este in derulare si astept episoade noi.
-Kimi no todoke -Este vorba despre o poveste inocenta de dragoste intre doi adolescenti : o fata timida, retrasa, poreclita de copii Sadako, dupa un film de groaza, si un baiat dragut, foarte popular.
-Say 'I love you ' - Anime romantic, originalm
-FMA si full metal alchemist brotherhood - ambele sunt foarte bune, personajele sunt interesante iar actiunea este super
-Clannad si Clannad after story - poate ca primul sezon nu straluceste dar al doilea este super trist -
- Ouran high school host club - toate personajele erau foarte interesante iar povestea este chiar draguta si amuzanta
-Ghost in the shell - iubesc animeul asta
- Special A, Kaichou ma maid sama, Lovely complex, Naruto, Fairy tail, Trinity blood, Hanasakerou sheishounen, Hiiro no kakera., Zombie loan - toate acestea au povesti super si merita vazute
1.Durarara
2.Baccano
3.The legend of the legendary heroes
4.Shiki
5.Devil survivor 2 the animation
6.Shingeki no Kyojin
7.Nabari no ou
8.Ano hana
9.Mawaeu Penguindrum
10. Kaleido star
11. Full metal panic/Full metal panic fumoffu
12.Nana
13.Spiral
14.RomeoxJuliet
15.Yu Yu Hakusho
16.HunterxHunter
17. Katekyo hitman reborn
18.Detective conan
19.Hachimitsu to Clover
20.Hellsing Ultimate
21. Kuroko no basket
22.Persona 4 The Animation
23.Claymore
24.FMA/FMAB
25.Aragento Soma
26.chrome shelled regios
Uff pai cam astea sunt preferatele mele daca te-ai uitat la ceva de mai sus si ti-a placut poti sa-mi trimiti mesaj ca sa-ti dau unele asemanatoare
P.S:Sper ca ai putea sa te uiti la toate anime-urile de mai sus sunt superbe toate si pun pariu ca o sa-ti placa aaa si apropo daca vrei sa te uiti la ceva nu te lua dupa top ca le-am pus cum mi-au venit in minte si chiar daca ar trebui sa fac un top n-as avea cum pentru ca toate sunt locul 1 pentru mine Apropo Chrono Crusade ar fi fost printre ele daca nu l-ai fii scris mai sus
Nu prea ma pricep la descrieri scuze
uhu! Subiectul meu favorit!
O sa enumăr câteva animeuri care încă le mai am la suflet! Ordinea este aleatorie:
1) Kaleido Star: mi-au plăcut foarte mult personajele și ideea de circ! Cred ca este un anime unic având o coloana sonora superba. Fiecare melodie de opening te atrage sa o memorezi, deși nu știi pic de japoneza.
2) Kuroshitsuji (Black Butler): un anime gen detectiv cu mister și crima. Mentionez ca m-am uitat mai mult pentru faptul ca demonul, Sebastian, are un caracter aparte și mi-au plăcut hainele ce le purtau în perioada respectiva.
3) Naruto: nu cred ca am nevoie de un motiv anume. Este unic! Multe episoade, personaje de care de îndrăgostești fără sa vrei(personajele negative precum Deidara și Itachi, chiar și Sasori si Orocchimaru te fac sa te uiți la animeul acesta)
4) Tokio Mew Mew: Anime văzut când eram la început de drum în lumea desenelor! M-au vrăjit culorile și ideea de shapeshift in eroine. Mi-a plăcut mai mult ca SailorMoon
5) Full Metal Panic! Este o animație de nota 10! Are tot ce ii trebuie: comedie, romanța, acțiune, inteligenta artificiala!
6) Full Metal Alchimist! Eduard pur și simplu te hipnotizează! Este haios, trist și în același timp se vorbește foarte mult adevăr. O sa dau un citat:" Pentru a recupera ceva, trebuie sa oferi ceva de valoare egala" Tot animeul se învârte în jurul acestui citat! Merita văzut!
7) Death Note! Un anime și un film ce nu trebuie sa îl ratezi. Are niște personaje complexe și bine conturate. Ideea este unica si soundtrack-ul este pe măsura.
8) Honey and Clover! Un anime special, și ciudat în același timp. Mi-a lăsat un gust amar deși teoretic s-a terminat cu bine. Are drama, romance, comedy și school-action. Recomand în zilele cu ploaie
9) YuGhiOh GX! Nu pot sa explic ce mi-a plăcut la acest anime. Pur și simplu mi-a intrat la suflet!
10) Capitanul Tsubasa! Un anime vechi. Cred ca este primul vazut dupa Dragon Ball. Este despre visul unui baiat sa ajunga mare fotbalist. Desi nu sunt microbista, primele animeuri mereu o sa mi le amintesc ca fiind bune.
11) Inuyasha! Ceva special ce merita sa ai pe DVD! Am toate episoadele. Si este un anime complet! Au apărut ultimele episoade într-un format nou, animație mai buna! Personajele sunt superbe. Chiar și cele negative, oarecum, precum Sesshoumaru te face sa îl placi!
Uff! As mai avea(vreo câteva sute), dar ma opresc aici! Care sunt preferatele tale?
A trecut ceva timp de când nu mai m-am uitat la animeuri Facultatea și viata de zi cu zi îmi pune piedici, însa mai apuca sa citesc manga
cristiana1234 întreabă: