| yoadeea a întrebat:

stie cineva niste anime de dragoste si comedie? ceva in genu ouran high school host club sau brothers conflict? sa fie si un pic perverse. happy daca putezi puneti va rog si descrieri. multumesc!

Răspuns Câştigător
| I04n4 a răspuns:

Ai putea incerca:
-Mayo Chiki - un baiat a trait toata viata suportand lovituri de la sora si mama sa (wrestler profesionist), iar din cauza asta, de fiecare data cand o fata il atinge incepe sa-i curga sange din nas. Intr-o zi el afla secretul majordomului celei mai populare fete din scoala (fiica directorului), iar pentru a-l face sa tina secret acel lucru, fata directorului incearca sa-l ajute sa scape de acest tic facandu-l sa suporte diferite abuzuri sexuale.
-Kotoura-san - Kotoura este un esper, iar abilitatea ei este aceea de a putea citi mintile oamenilor, iar din cauza asta familia si prietenii au abandonat-o, numind-o monstru. Dupa un timp se transfera la alta scoala (din nou), iar aici intalneste un tip foarte ciudat si pervers care se indragosteste de ea, el are diferite fantezii cu ea (in mintea lui), iar cum kotoura poate citi mintile vede toate acele vise si fantezii pe care el le are cu ea.
-To LOVE-Ru - un baiat ajunge logodit cu un extraterestru care fugea de acasa, iar din intamplare ajunge pe pamant, ea apare in fata lui cand incerca sa-i spuna fetei pe care o place ceea ce simte pentru ea. Extraterestra se indragosteste de el, iar de aici incep problemele, un triunghi al dragostei, ea ajunge sa locuiasca cu el s.a.
-Inu Boku SS - O fata mai "speciala" se muta intr-un anumit camin pentru persoane la fel ca ea. Ajunsa acolo primeste un majordom pe care nu si-l dorea, dar cu timpul ajunge sa se indragosteasca de el.
-Karin - Karin este un vampir mai "special", de obicei vampirii se hranesc cu sangele oamenilor, nu pot sta in lumina soarelui, nu suporta usturoiul, dar ea produce sange in exces si il doneaza oamenilor, merge la scoala ca un om obisnuit si gateste si mananca orice fel de mancare. Dupa un timp un baiat se muta la ea la scoala, iar nu dupa mult acesta ii descopera secretul si ajung sa se indragosteasca unul de celalalt.
-Medaka Box - Se pare ca exista unele persoane speciale, anormale, iar presedintele consiului elevilor din aceasta scoala este unul dintre acei oameni, este foarte populara si apreciata in toata scoala, iar prietenul ei din copilarie ajunge sa se alature consiului elevilor pentru a putea fi din nou impreuna.
-Zero no Tsukaima - Povestea are loc intr-o lume a magicienilor si fanteziei. Intr-o zi, cand elevii scolii de magie trebuie sa-si cheme un familiar pentru ai insotii de acum in colo, Louise ajunge sa il aiba familiar pe Saito, un adolescent pervers din Tokyo prezent.

Alte anime romance: - Golden Time
- Sukitte ii na eu
- Sankarea
- Special A
- Myself; Yourself
- Nagi no Asukara
- Kaze no Stigma
- Kimi ni Todoke

Anime-uri/ OVA-uri ecchi:
- Futari Ecchi
- IS: Infinite Stratos
- Freezing
- Aki Sora: Yume no Naka
- Kampfer
- Kiss x Sis
- Highschool of the Dead
- Hinghschool DXD
- Rescue Me!
- Ladies versurs Butlers
- Nozoki Ana

8 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

- B Gata H Kei
- R-15
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Boku wa Tomodachi (2 sez)
- Bokura wa Minna Kawaisou

| BlackRaven45 a răspuns:

-Kamigami no Asobi
-Kamisama Kiss
-Hiiro no Kakera
-Tonari no Kaibutsu-kun
-Soredemo Sekai wa Utsukushii
-Lovely complex
-Kotoura-san
-Uta no Prince-sama *S1 şi S2*
-Special A
-Diabolik lovers
-Inu x Boku SS
-Kaichou wa Maid-sama!
-Starry sky

Eu sunt mare fană a anime-urilor de dragoste. Dacă vrei să-ţi spun despre ce-i vorba în unul dintre anime-urile alea de mai sus dă-mi MP. Mi-ar placea să fim prietene. happy

P.S. Nu sunt toate anime romantice şi perverse. Dar sunt toate foarte drăguţe.winking

| yoadeea explică (pentru BlackRaven45):

Mersi mult happy, si mie mi-ar placea sa fim prietene. ( P.S. Tomoe este vulpe alba, nu vulpe albastra ) happy

| BlackRaven45 a răspuns (pentru yoadeea):

Ştiu, ştiu dar culoarea mea preferată e albastru laughing

| Kirito21 a răspuns:

B Gata H Kei

| Iulichan a răspuns:

Highschool este un anime de comedie putina dragoste si cu elemente ecchi. e si putin pervers.
Tonari no kaibutsu-kun este un anime care are ca tema princiapla relatia dintre un baiat si o fata. si relatia lor este destul de comica si putin perversa smug
Si un ultim anime Sukitte ii na eu. Este tot despre relatia a doi adolescenti. Sper ca te.am ajutat ^_^ Funda? :3

| yoadeea explică (pentru Iulichan):

Vazute :3, inca sunt membru junior, ieri mi-am facut cont si nu pot inca sa dau Funda, imi ces scuze

| yoadeea explică (pentru Iulichan):

vazute :3, sunt membru junior, ieri mi-am facut cont si nu pot inca sa dau funda, imi pare rau sad