Am vazut si eu peste tot intrebarea asta. am citit undeva ca Masashi Kishimoto a declarat intr-un interviu ca fanii mai vor ceva nou din naruto si se gandea sa faca acest akipuden. nu stiu daca este intr-adevar adevarat sau nu. depinde de kishimoto. am vazut o gramada de discutii in care ziceau ca sasuke o sa moara in lupta cu naruto sau ca vor muri amandoi, iar daca vor muri cei doi nu cred ca kishimoto ar incepe akipuden pentru ca n-ar mai fi naruto si fara el acest anime n-ar mai avea farmec. mai bine asteptam sa vedem cum se va termina naruto shippuden ( in cazul in care se va termina vreodata ca tot o lungeste cu razboiul ala x( )si dupa vom vedea daca intr-adevar autorul va incepe o noua serie, adica akipuden.
Si eu am pus o intrebare asemanatoare cu a ta despre akippuden si mi-au raspuns ca este un zvon creat de fani, dar eu cred in akippuden dar nu stiu daca o sa il faca sau nu pentru ca inca nu s-a terminat razboiul(cred ca mai este mult pana atunci)sa vedem poate naruto va deveni hokage in shippuden
Păi adevărul este că nu ştim. Eu una cred că este posibil să fie. Adică peste tot sunt păreri foarte diferite :X Dar chiar sper că va fi. Apropo scuze că te întreb eu acum pe tine dar până când va dura naruto S? Adică are o limită de episoade, ceva? . Mie chiar îmi place de Sakura. O apreciez foarte mult mai ales pentru că ea este o luptătoare.
Mersii de raspuns si imi pare rau, dar chiar nu stiu cat dureaza naruto shippuden, dar sper ca nu se va termina prea repede. Orcum daca citesti manga o sa vezi ca sunt foarte multe episoade in plus mai ales ca acest razboi tot se lungeste(in manga inca nu s-a terminat)
Eu sunt o fana foarte mare NARUTO Stiu un joc cu Naruto online narutoarena.com
Shadow82838 întreabă: