| iongeorge2000 a întrebat:

Vreau sa fac o banda desenata dar nu stiu despre ce sa fac. Ce sugestii aveti: aventura, actiune, comedie, poveste trista sau intamplari amuzante/nefericite? Daca e adventura sa fie de genul Sa-nceapa adventura sau Diamond Rush. Si personajele principale sa fie: Ion George (eu), Ciocoiu Florin (un coleg din clasa), Tudor Adrian (alt coleg) si Micu Mihai (alt coleg). Daca banda este misto (nu sunt tigan), acel raspuns va primi funda (vorbesc serios).

P.S.: Eu desenez personaje stickman.

Răspuns Câştigător
| ancaroxy01 a răspuns:

Da as spune sa faci cu aventura. Este mai interesant. De exemplu tu si colegii tai sa fi-ti intr-o echipa si sa fiti buni, Sa va confruntati cu echipa raului. happy Nu mai stiu. Eu ti-am dat o idee~!
Bafta

8 răspunsuri:
| SasuskeTaka1000 a răspuns:

Depinde de varsta scrieti varsta si iti dau o idee.

| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Pai incearca sa inventezi un super erou cu orasul lui sa luam exemplu superman din metrolpolis. Poti sa-i dai o replica misto care so spuna mereu ex:Eu sunt razbunarea eu sant intaunericul si acestea sunt armele dreptati eu sunt batman. Ceva de genu. Daca vrei poti sa faci o banda desenata inspirata dintr-un film sau ceva din viata reala cea ce le face foarte amuzante daca desenezi stickfigure happy succes sper ca te-am ajutat.

| iongeorge2000 explică (pentru SasuskeTaka1000):

Am 13 ani

| iongeorge2000 explică (pentru SasuskeTaka1000):

Dar vreau sa fie cu personajele de mai sus

| Arikirinmotoka a răspuns:

Iti propun sa fie cu actiune si aventura.
poti sa te inspiri din manga. http://anime.kage.ro/

| mola a răspuns:

Despre ori ce personaj vrei tu. Ce, vrei sa iti ghicim noi gusturile?

| baalexut a răspuns:

Fa o banda desenata despre sfarsitul lumi daca vrei inspireazate din Tui. T. Sutherland „Avatar„ nu are legatura cu filmul.

| JokErULl a răspuns:

Fa-ti un fel de aventura amestecata cu comedie. Cand ai terminat benzile desenate ma anunti!