| ENDofGaming a întrebat:

Salut va rog din suflet sa-mi spuneti niste desene animate semanatoare cu Naruto Uzumaki numai nu Dragon Ball ceva asemanator cu Naruto va rog mult?

Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Naruto Uzumaki e personajul. Titlul e Naruto si tipul asta de desen animat se cheama anime. Naruto (si Naruto Shippuden) e un anime shounen. Alte cateva anime asemanatoare ar mai fi Fairy Tail, One Piece, Bleach. Astea sunt printre cele mai cunoscute. Daca mai vrei, mai stiu destule anime.

8 răspunsuri:
| Loome a răspuns:

One Piece. Mult, mare, dar superb.

Răspuns utilizator avertizat
| Lungoci_Maryan_1998 a răspuns:

Bakukan scufita rosie hanna montana mickey mouse blay blade tom si jerry mica sirena ed edyy si eddy

| Okami23 a răspuns (pentru Lungoci_Maryan_1998):

Nu stiam ca hannah montana seamana cu anime-ul naruto, poate imi spui cu ce se aseamana

| July739 a răspuns:

Death Note big grin

| DrNefarious450 a răspuns:

Incearca Anime-ul One Piece, este exact ca Naruto doar ca in loc de ninja sunt piratiwinking sunt sigur ca o sa-ti placa, are actiune, comedie, aventura si merita vazut happy Fundoi?

| BeCaUsEiLoVeYoU a răspuns:

Naruto – Movie 1 – Ninja Clash in the Land of Snow.
Naruto – Movie 2 – Legend of the Stone of Gelel Naruto – Movie 3 – Guardians of the Crescent Moon Kingdom...SI NARUTO EPISOADELE 1.

| Hao2234 a răspuns:

Mai frumos decat naruto este full metal alchmist sau bleach sunt foarte tari incearcale