| missy4ever a întrebat:

Salut.
Vreau si eu niste bancuri, dar la care sa pot sa rad normal, nu unele gen:cioc cioc cine e la usabig grin
Dau fundita:X

Răspuns Câştigător
| BeHappyForMe a răspuns:

Conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, il capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti, la el.
- Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?
- Nu, raspunde Ion.
- Dar Mertzane ca ale mele, ai?
- Nu.
- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?
- Nu.
- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar?
Merge Ion acasa si il striga pe servitorul lui, Ghita.
- Ghita! Darima ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie sa l port eu.

CEA MAI TARE FAZA! 6 adevaruri in viata : 1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba. 2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta. 3) primul adevar e o minciuna. 4) zambesti acum pentru ca esti un idiot. 5) vei trimite mai departe unui alt idiot. 6) inca mai ai un zambet pe fata

2 tipi se roaga la D`zeu...

Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari, sa scap de faliment, sa imi refac afacerea….fa ceva Doamne….

-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate maine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne….

Primul se duce la al doilea:

-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze!

Daca te insori la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge! -
Daca te insori la 30 ani, ia-ti o nemtoaica - Asta iti educa bine copii! -
Daca te insori la 40 ani ia-ti o englezoaica asta este o lady, nu te face de ras! -
Daca te insori la 50 ani ia-ti o americanca, este o persoana agreabila in calatorii! -
Daca te insori dupa 60 ani, ia-ti o romanca face asta niste parastasuri si niste colive!

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RomFumSiVanilie a răspuns:

Intre pe mioritice.ro
in fiecare zi se adauga alte bancuri. happy
sper ca te'am ajutat!happy

Întrebări similare