| Yusuke16 a întrebat:

Salutare.Care imi poate spune si mie ce episod era si cum se numea episodul care urma dupa episodul in care Fred din Scooby Doo afla ca, Creatura e taicasu primaru si mai afla ca primaru nu era taicasu, fusese furat de la adevaratii lui parinti si se desparte echipa misterelor... Fiecare pleaca pe drumu lui...Este episodul acela in care Scooby intra cu tancul in cazarma sa il ia pe Shagi apoi se duc dupa Fred si il gasesc jerpelit ca vai de el?laughing A aparut recent dar nu m-am uitat de la inceput si vr sa il caut pe net.La tv am inceput sa vad de la episodul care avea ca sfarsit intalnirea Parintilor lui Fred; Anghel Dinamita sau Casidi; Domnul E si pericle. de la episodul acesta am inceput sa vad, dar pana cate ep au fost si cum se numeau.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A aparut la Tv in romana scooby doo mysteri Inc?

| Yusuke16 explică (pentru anonim_4396):

Scooby doo si misterele din Christal Hope dar a inceput un nou sezon si nu am vazut primele 2-3 epsioade ce am vazut pe sarite ca nu am dat la timp era cand scooby intrase cu tanku sa il ia pe Shagi, apoi se duc dupa fred si dau de wilma dar inainte de episodu asta si dupa episodu asta ce episoade mai erau?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Yusuke16):

La ce ora?

| winnie98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cauta pe Google program Tv, inteligentule.

| YONTU a răspuns:

1. Despre episodul care vorbesti tu este ultimul din primul sezon!
2. Dupa acest episod urmeaza sesonul 2 cu alte episoade faine si tari!

| Yusuke16 explică (pentru YONTU):

Bun si cum se cheama primele 2-3 episoade din al doilea sezon sa le vad si eu pe net daca le-am ratat la TV.

| Dydiiishorr a răspuns:

Nu stiu dar daca il gasesti... te rog da-mi un mesaj.
M-ai facut curioasa...