Daca vrei, iti explic cum se face in photoshop (nu conteaza ca e CS3, CS4, CS5, CS6)
Da click pe lasou (in bara din stanga) contureaza ceea ce vrei sa stergi apoi click dreapta pe ceea ce ai conturat si ->Umplere -> OK
Imi poti da doar fundalul? Si cum ai facut sa tai chestiile alea si sa ramana fundalul tot asa? daca raspunzi iti dau funda la toate intrebarile!
Pai nu este doar fundalul? Poza nu pot sa o scot din dreapta, nu merge! Am lucrat-o in Photoshop.
Si cum ai scos și ai lasat tot asa fundalul si nu s-a facut alb? Eu am ps cs5.
Mie nu imi apare umplere.
Si nu dispare... inainte am facut ceva a disparut jumatate si cand fac inapoi mi se face totul inapoi...
VEZI UN VIDEO AICI
http://youtu.be/HQEVEMuZFmI
Eu cand fac lucru asta imi apare langa sa ziceam scrisul, adica se sterge poza da in loc apare ceva din partea neselectata...
Da, am sters un scris, dar apare fix ala de desupt Am sters numele paginii de pe coperta asta care mi-ai facut-o tu... si am sters numele si aparea nu uita de like
Ce fac? Cat trebuie pus atunci cand pun la fill la quality?
Selecteaza mai putin din ceea ce vrei sa stergi! Tu selectezi prea mult, taie cate putin...
Ok. mersi. acum iti dau funda. daca mai e ceva te intreb aici legat de asta.
Sau mesaj privat! bye, bye
Daca vrei, iti explic cum se face in photoshop (nu conteaza ca e CS3, CS4, CS5, CS6)
Da click pe lasou (in bara din stanga) contureaza ceea ce vrei sa stergi apoi click dreapta pe ceea ce ai conturat si ->Umplere -> OK