anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuze categoria dar e una dintre cele mai populare.Deci, intrebarea, mai mult pentru PinguinuL, Balon si LionHeart99. Vreau si eu sa fac niste comicuri, asa...Cum fac sa pun chestiilea alea in comic, televizoarele, pistoale, fundaluri.Mai stiu ca avea PinguinuL un comic cu o monstroaica(ca sa zic asa) care iesea parca din TV, la LionHeart in comicul ala in care m-a bagat si acolo sunt paturi, camere si la Balon la comicul ala in care un omulet se dadea pe o sageata de mouse, o bicicleta roz, cu masina, si a ajuns la n loc unde a manacat shaorma stricata si aparea sub scaun un kkcel. Daca ma intelegeti, pls, help!

2 răspunsuri:
| CrowUp a răspuns:

Buna!
Imaginile le baga printr-un paste from,adica.
Deci, iei o poza anume de pe net, ii spui cum vrei tu.Deschizi paintul,si cauti edit,acolo jos o sa gasesti paste from.Dai click pe el,si cauti imaginea care ai luat-o de pe net dai click pe ea, si boom, iti apare in paint.

Peace Broo!

| Holyman a răspuns:

Pai intri in paint iti alegi tu o imagine de pe net dai pe butonul ala print screen shoot te uiti la toate butoanele alea! Asa si cand ti-ai ales poza dai cum ti-am zis eu mai sus dupa aia intri in paint si dai CTRL+V si iti apare imaginea de aolo o pui cum vrei tu si poti sa faci omuleti cum ai zis tu si mersi pentru ca mai bagat si pe mine into intrebare astea inseamna cu sunt expert! pai bafta multa!