Sasori. E un personaj extraordinar si a avut o copilarie zdruncinata, lipsit de parinti, neoferindu-i-se dragostea parinteasca, caldura sufleteasca. A fost singur pot spune, si toate lipsurile astea l-a facut sa devina ce a devenit si sa fie rau. Oricum, e poveste lunga si probabil ca o stii si tu
Imi plac povestile lungi.
Da, Naruto, Pein, Sasori, Gaara, Sasuke au povesti interesante
Ai putea sa mi le spui?
Sa ti le spun eu pe toate? aici?
De ce nu te uiţi la anime ca să le afli? E mai palpitant aşa decât să ţi le spună cineva.
...Vreau sa aud parerea voastra, eu am vazut serialul naruto de 3 ori pana in prezent
Naruto- a crescut fara parinti avand sigilat in el pe 9 cozi.El a aflat abia cand Pain a atacat satul despre adevaratii sai parinti.
Alt personaj a fost Sasuke.Acesta a crescut urandu-l pe Itachi, dupa ce a masacrat intreg clanul, fara a sti ca aceasta a fost misiunea lui.
Pe langa faptul ca Naruto are o copilarie marcanta si este unul dintre personajele mele preferate, Gaara este de asemenea un personaj drag mie care a avut parte de o copilarie grea, aproape in oglinda cu cea a lui Naruto. Ura care i s-a implantat in sufletul sau doar pentru a scapa de orice urma de slabiciune care i-ar putea diminua puterea, i-a ingreunat copilaria risipindu-i acestuia sansa la iubire, afectiune, grija, caldura familiei etc. In plus, acesta a trait ani la rand cu gandul ca mama lui nu il iubea si cu un tata care a incercat sa-i ia viata.
Speciale si marcante sunt si povestile lui Nagato si Haku.
ANAHsneaman întreabă:
Shadow82838 întreabă: