| SasukeUchihakun a întrebat:

Slaut TPU! Vreau sa inteleg un lucru Madara cand sa luptat cu Hashirama a murit? Si apropo Madara nu avea ceva in fel de chitara cum are Obito ala care are sharingan si rinengan.DEci ce sa inteleg Ca obito e Madara sau ca Madara a murit. Si inca ceva Obito nu a murit atunci cand a cazut stancilea alea pe el cand era mic?

Răspuns Câştigător
| Zoki a răspuns:

Cand stancile alea au cazut pe Obito, el a fost salvat de Madara( care fiind foarte batran avea nevoie de cineva care sa il ajute cu planurile lui).

L-a ingrijit pe Obito pana cand acesta s-a insanatosit; dupa cum stii o parte din corpul lui Obito a fost distrus din cauza stancilor, Madara a fost acela care a implantat celulele lui Zetsu in corpul lui Obito care sa il refaca. Simtind ca este pe moarte, Madara ii spuse lui Obito dspre planurile lui, Obito fiind de acord cu el, din cauza ca era distrus dupa moartea lui Rin.
P.S Planul lui Madara este acela de a crea o lume perfecta cu Planul '' Ochiul Lunii'' sau ceva in genul, nu stiu.
Dupa moartea lui Madara, Obito a inceput sa adune aliati pentru acest plan, printre care si Nagato, Yahiko si Konan. A fost decis ca Madara sa fie inviat cu Edo-tensei in timpul razboiului, dar pana atunci Obito trebuia sa joace rolul de Madara, care doar de la nume nastea teroare, in special prin faptul ca un Madara viu simnifica ca a trait o perioada lunga de timp, ceea ce nu era posibil.

Ca consecinta a ce am scris pana acum iti dai seama ca Madara nu a murit in lupta cu Hashirama, dar presupun ca a fost grav ranit, dar a murit cu adevarat, adica nu a trait pentru toti anii astia.

Chitara aia despre care vorbesti a fost a lui Madara dar a ''imprumutat-o'' Obito. Nu stiu daca citesti manga, dar este un moment cand Madara se intalneste cu Obito pe campul de lupta si Obito tinand in mana ''chitara'' spune: tine, oricum este a ta.

Nu stiu daca am fost clara, dar mai mult sau mai putin asta este tot

| SasukeUchihakun explică (pentru Zoki):

Multumesc mult mai lamurit

| Zoki a răspuns (pentru SasukeUchihakun):

Cu placere happy

7 răspunsuri:
| товарищ a răspuns:

Si eu m-am lamurit pe jumatate, uite ce am inteles eu : Madara e mort pe bune dar a fost invocat in Edo Tensei. Obito nu a murit sub stanci, a fost ingrijit de catre Madara ( Foarte batran pe atunci ) si i-a fost inlocuit Sharinganul pe care i l-a dat lui Kakashi cu Rinnegan.,, Chitara '' aceea a fost preluata de catre Obito.

| Lucică1998 a răspuns:

Obito e Madara si nu a murit atunci

| smekerash255 a răspuns:

Madara si obito nu au murit sau folosit de zetsu sa traiasca

| Stoian_Bianca_1980 a răspuns:

Nu! Obito era sa moara dar a fost salvat de Madara si mai multe nu mai stiu. Imi pare rau!

| L0n3tistuµ a răspuns:

Tobi.Sau mai bine zis Obito Uchiha. Un ninja crezut mort intr-o misiune. A "intrat" in Akatsuki cu ajutorul lui Zetsu, dupa moartea lui Sasori, de la care i-a luat inelul. Si pana de recent a jucat rolul unui om ipocrit in Akatsuki, sau mai bine zis rolul unui naiv care se stramba mereu si il lua in ras pe Deidara. Desi scopul pentru care a procedat asa inca nu este clar. Si de asemenea se presupune ca a fost Tobi cel care a creat Akatsuki desi a controlat-o in umbra. poate anume prin Pain. Si mai are si puterea de a-si dematerializa corpul sau parti ale corpului la dorinta adica devine intangibil fata de orice atac fizic. A fost in pereche cu Deidara dupa moartea lui Sasori.El a declarat Razboi lumii ninja, si el a adunat toate corpurile pe care le invie Kabuto pentru a lupta alaturi de armata Zetsu. Inainte de misiunea in care a 'murit' el a fost in echipa lui Minato ( tatal lui Naruto / Yondaime ) impreuna cu Kakashi si Rin. El l-a invatat pe Kakashi zicala : Cine incalca regulile este considerat un gunoi, dar cine isi abandoneaza camarazii este m-ai prejos de un gunoi