Da l-am vazut si eu, si pot sa zic ca am ramas putin frustrata de sfarsit E drept ca Yuki nu facea mai nimic in afara sa se planga, dar in lupta el nu putea face nimic pentru ca, dupa cum ai vazut si tu el avea puterea de a vindeca, m-a enervat mai tare ca mereu se baza pe Luka (nu ca lui nu iar fi placut.). Sincer imi parea atat de rau de Luka, ca sufera pentru ca Yuki nu isi aminteste de el..Pe parcursul anime-ului Yuki m-a impresionat foarte putin, mai tare mi-a placut de Luka=).Da ar fi trebuit sa se bazeze si pe trecutul lor, as fi vrut sa stiu mai multe despre relatia lor. Speram la un sfarsit mai grandios ceva gen Yuki sa isi aduca aminte de trecut si sa traiasca fericit cu Luka(vreau prea multe). Speram macar sa invinga raul dar daca imi amintesc eu bine nici asta nu s-a intamplat. Sfarsitul m-a lasat in plop si plopul in aer vorba aia.Sa iti zic si cateva anime-uri care mi-au placut si eu una cred ca merita vizionatearker than black, Kuroko no baschet, Brave 10 (nu e chiar cine stie ce dar e simpatic daca nu ai la ce te uita), KARNEVAL, Hellsing ultimate, Devil survivor 2 the animation, Sword art online, BTOOOM, Zetsuen no tempest, An on exorcist, Death note, Code Geass si mai sunt inca multe dar ti-am zis doar cateva. Daca nu le-ai vazut pana acum zic sa le dai o sansa. Ps: inca mai sper la un sezon 2 din Uraboku(numele in japoneza).
Shadow82838 întreabă: