Poi eu si clasa mea avem o problema mare cand chiulim:
In clasa a4-a : am mers intr-un parculet si am inceput sa batem la geamu unia care nea pocnit de neam dat cu capu de copaciA durut.
In clasa a 5-a : Am plecat si ne-am intalnit cu bunica meaDar am reusit sa o convingem ca doar nu am facut ore.
In clasa a6-a : Am mers in centru si o fata a cazut in fantana arteziana (colega de a nostra) si am mers la politie da nu a aflat nmn
In clasa a7-a : Am mers la un restaurant si ne-a vazut directoru da neam pus ghizdanele pe fata si nu a stiut cine suntem
In clasa a8-a : am mers si ne plimbam si baietii erau cu minge de fooball si au dat din greseala in masina unuia si iau spart geamu din spate pe dreaptaDa nu ne-a prins.
Deci noi avem o problema cu chiulitul...
P.S acum sunt intra 10cea
Pai cand eram eu mai mic am fost cu mama si cu o prietena de a ei la mare. Intr-o zi am fost pe plaja si m-am ascuns dupa sezlong. Mama nu mai putea de ingrijorare si s-a du la salvamar. Dupa eu am iesit si m-a intrebat : Unde ai fost?
-Dupa Sezlong!
Eram dupa teza unica la romana, venisera rezultatele... jale!
deci notele erau cam asa 2, 2, 3, 4, 3, 2, 2,2, 2, 2, 4, 3, ..., eu 7!(mai erau vreo 15-20 cu peste 5)
eram toti in fata careului si vine directoare si incepe "ne-ati facut de rusine, pana si scoala nr95 a avut note mai mari ca scoala noastra"(nr 81, era un fel de competitie cu 95).
directoarea:sunteti multumiti de notele voastre?
elevii: nu!
eu: DAAA!
a fost un moment de glorie, mai am avut momente frumoase(si urate) in viata, doar asta imi vine in minte acum.
Cred ca la mine cea mai tare faza a fost primul sarut adevarat de la 9 seara pana la 5 dimineata ne-am sarutat pe banca in parc.ne-au amortit buzele si limba nu o mai simteam ne-am sarutat incontinu.i-am zis la ai mei ca merg la discoteca dar nu am mai fost.am cumparat o sticla de suc si niste dulciuri si am stat toata noapte sarutandu-ne
In clasa a 8a cand am chiulit de la chimie, si prostia noastra a fost ca ne.am adunat chiar in fata usii de la intrare. Si cand l-am vazut pe director iesind din cancelarie, nu mai stiam pe unde sa o luam la fuga, asa ca am mers in spatele scolii unde nu era data deloc zapada si ne-am aruncat in zapada claie peste gramada.
Sau o alta faza tare ar fi excursia din clasa a 8a, cand diriga ne-a spus de la inceput ca ne da voie sa fumam, dar la inceput erau 8 in clasa care fumau si dupa din 8 copii care fumau s.au facut 19, si in ultima seara am pus cu toti bani pentru tigari si bautura si chiar ne-am distrat. Nu e o faza tare, dar demonstreaza ca suntem uniti si ca e toti pentru unul sau...toti pentru 8 . In excursia aia s-au intamplat multe lucruri frumoasa, si am trecut prin multe impreuna, si acum suntem cu totii prieteni. Fundita :X?
Cand fata pe care o iubeam mi-a spus ca vrea sa fe iubita mea si asta a fost cea mai tare nu vreau sa o schimb
Pai adevarul e ca am trait o gramada de chestii tari cred ca ultima e duminica de pasti luna aceasta cand impreuna cu o colega le-am zis parintilor ca dormim una la alta si de fapt am mers la munte cu prietenii la cabana
Pai una cre imi vina acum in minte era sa i dau cu silapu' in cap la profu; de mate a cazut in fata lui...) p.s:am facut mai multe tampeniii