| Temarry a întrebat:

Spuneti-mi si mie cateva anime yaoi gen Love Stage.Dar sa nu ajunga sa fie ceva gen Boku no pico.Dau fundita.P.S doresc o mica descriere.

Răspuns Câştigător
| NgrMdx a răspuns:

Gravitation
Uraboku (grafica e superba)
Junjou Romantica-1-2
Loveless (so cute ^.^ )
Fiecare are o poveste frumoasa cu multe scene dragute.
Vizionare placuta big grin

6 răspunsuri:
| SweetMinion a răspuns:

Http://www.chia-anime.com/? genre=yaoi
Poti sa iti alegi de aici.Majoritatea site-urilor ce traduc anime-urile in romana nu traduc si anime-urile yaoi, sanse mai mari o sa ai daca te uiti la ele cu subtitrari in engleza.Nu cred ca am fost de prea mare folos dar sper ca te-am ajutat.

| SweetMinion a răspuns (pentru SweetMinion):

Http://www.chia-anime.com/? genre=yaoi *

| SweetMinion a răspuns (pentru SweetMinion):

Ok,nu stiu ce are link-ul, normal nu ar trebui sa scrie ''genre=yaoi'' separat de link, dar doar intra pe link si cauta yaoi.

| 德尼莎 a răspuns:

Un anime la fel ca si love stage este Jonjou romantica are 2 sezoane. ^^

| InoueOrihime a răspuns:

Hei happy Uite:

Bleach- este vorba despre Kurosaki Ichigo care devine Shinigami cu ajutorul Rukiei ( un Shinigami) deoarece acesta vrea sa-si protejeze familia. Intr-un final, Rukia ajunge sa il placa pe Ichigo iar Ichigo pe ea, insa si Orihime Inoue ( o prietena de-a lui Ichigo) il place. Nu dau mai multe detalii, trebuie sa vezi singura happy

Death Note- Misa se indragosteste de Light deaorece acesta a omorat criminalul care ii omorase parintii lui Misa. Misa si Light aveau fiecare cate un Zeu al Mortii, iar in final, Zeul Mortii al Misei se indragosteste de aceasta si se sacrifica pentru ea.

Funda? happy

| Temarry explică (pentru InoueOrihime):

Scz le stiu cap coada pe amandoua si am cerut sa fie yaoi.