Daca va cazati la o pensiune, noaptea (impreuna cu niste colege) puteti lua pasta de dinti, si sa ii manjiti pe colegi sa le faceti pustati, apoi sa le-o puneti in mana, sa para ca ei au facut-o in somn (nu cred ca o sa li se pare asa, dar e amuzant). Puteti sa luati o foaie, si un pix si sa scrieti "Draga pagina de jurnal, vreau sa-ti spun ca p iubesc pe Y si vreau sa ma combin cu cu ea. Ce zici?" si puneti pixul la si foaie la un baiat. Pixul intre degete iar foaia pe piept. Asta va fi cool cand se vor trezi toti si vor vedea foaia si ce scrie pe ea. ps. sa incercati sa faceti scrisul baiatului respectiv.
Daca vrei sa faci ceva ziua, poti inlocui lucrurile din rucsac. Poti sa ceri tellefonul la o fata si sa spui ca vrei sa te uiti putin, apoi o distragi. Va intreba unde ii este tellefonul, iar tu spui ca i l-ai pus in geanta/rucsac. Va cauta (tu de fapt il ascunzi la tine undeva, dar NU in rucsac/geanta). Vei spune ca l-ai pus in locul Y. Va cauta, va fi disperata. Apoi, cand da alarma si la profesoara/profesor/diriginta/diriginte il pui repede acolo si cand vine il vede. ps. Asta ar merge bine daca ar avea un tellefon cu touch-screen. Atunci va fi mai disperata si te vei distra
.
Alte idei nu mai am.
Sper sa-ti placa.
Pah!
Lasa "traznaile", ca iti trasnesc eu una de nu te vezi daca mai postezi la o categorie gresita
*pai ai putea s apui pasta de dinti ori pe clanta ori in incaltamintesau in ureche
*poti sa pui cuiva ori in pat ori in cap gel de dus, sampon, ulei, eu stiu
*cand am mers in excursie, un coleg a facut cica un cocktali =) intre ghilimele. a pus mustar, apa, sare, ceapa, sunca, oua le-a amestecat si a dat la lume sa bea spunea ca e suc =).
*si am mai facut 'spiritism' xD cica in pensiunea unde am dormit noi murise cineva si faceam misto ca se miscau scaunele, tablourile
era totu` 'regizat'
*poker pe dezbracate [ am jucat cu diriga xD ]
nu`mi mai vine nimic in cap. xD funda?
Daca va cazati la o pensiune, noapte poti sa pui pasta de dinti la cineva in pantofi sau pe cineva sa-l faci cu machiaj cand doarme.
arb întreabă: