| Lαrisα a întrebat:

Spuneti-mi un anime care v-a placut voua. Dar sa-l pot gasi si cu subtitrare in romana, ca vreau sa il vad daca imi place.

10 răspunsuri:
| Loonathicc a răspuns:

Bleach sau Naruto.

| ryuu a răspuns:

Hey! Iti propun 2 anime-uri:
- Bakuman - "Akito Takagi, un student foarte bun, descoperă că Moritaka Mashiro deseneaza uimitor. Akito Takagi incearca sa-l convinga pe Moritaka sa lucreze impreuna la manga, unul avand creierul şi celălalt talentul. După mai multe incercari, Takagi il convinge pe Mashiro sa i se alature. Takagi, cu istetimea lui, speră sa devina un mangaka de mare succes, iar Mashiro, cu talentul său înnascut, spera sa se casatoreasca cu o fata foarte frumoasa, pe nume Azuki Miho."

- Space Brothers (e o problema este tradusa pe jumatate, iar fansub-ul nu mai exista. Asa ca nu este nimeni care sa continue traducerea. ) - "Povestea se desfasoara intr-un viitor apropriat. Doi frati care de mici visau sa devina astronauti si sa ajunga pe Luna. Dupa ani, fratele cel mic (Hibito) reuseste sa intre la NASA, in timp ce fratele cel mare (Mutta) este concediat de la o firma. Dar cu ajutorul familiei acesta se inscrie la concursul pentru selectia viitorilor astronauti la JAXA."

Vizionare placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Death note; Avatar:the last airbender, dupa ce termina de pus toate episoadele la Korra o sa ma uit si la ala.

| Hakuouki a răspuns:

Durarara
Space Dandy
Kuroshitsuji/ Black Butler
Sword Art Online
Blade and Soul
Fairy Tail.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hellsing.
Death Note.
Blood +
Naruto
Deadman Wonderland
Soul Eater
Brothers Conflict
Diabolik Lovers
Free
Bleach
Full Metal Alchimist
Amnesia
Ao No Exorcist
Mi-e lene sa mai scriu.

| NOFBD a răspuns:

Kimi no iru machi, shingeki no kyojin, one piece, tokuo ravens, coppelion, hunter x hunter si gasesti mai multe pe DAO

| єχcєєℓ a răspuns:

Toradora(Comedy; Romance)
Guilty Crown(Action; Drama)
The pet girl of Sakurasou(Comedy; Drama; Romance)
No Game No Life(Adventure, Comedy, Fantasy)
NGNL e genial, chiar trebuie sa te uiti la el daca nu te-ai uitat pana acum.Are doar 12 episoade(primul sezon) care a aparut anul asta si e printre preferatele mele.

| Mayar a răspuns:

Death Note, Ghost Hunt si Hellsing sau Hellsing Ultimate.

| AbaraiRenji a răspuns:

Soul Eater,Bleach(încă nu l-am terminat dar e genial), Kuroko no basuke, Ao no exorcist, Kuroshitsuji, Sword art online. Astea-s favoritele mele. =3

| Krillin69 a răspuns:

Dragon Ball/Z/GT
Gurren Lagann