| TempestUV a întrebat:

Spuneti personajul care va enervat asa de rau incat va venea sa spargeti monitorul(ziceti si animeul)

24 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Kaname Kuran...

| єχcєєℓ a răspuns:

Sugou din SAO pentru ce i-a făcut Asunei sad dar a primit ce a meritat dar nu pot să îmi scot din cap cum a lins-o pe față I don't want to see

| TempestUV explică (pentru єχcєєℓ):

Bietul de tine.Cred ca ai ramas cu sechelelaughing

| єχcєєℓ a răspuns (pentru TempestUV):

Mneeh...la final s-au sărutat și s-au spălat toate "păcatele" laughing

| Liviu a răspuns:

Zabuza din dragon ball laughing era foarte urat si facea niste faze laughing super enervante.

| ryuu a răspuns:

Personajul principal, Hayase Kouichi, din "Kurogane no Linebarrels". Am rezistat doar primele 2 episoade. laughing
Pe tine ce personaj te-a enervat cel mai mult?

| TempestUV explică (pentru ryuu):

Da cate personaje nu m-au enervat.Pe primul loc as putea s-o plasez pe Nora din Noragami iar pe locul 2 pe Minerva din Fairy tale.Pur si simplu n-o suport.SAi mai sunt multe alte personaje.Ma enerveaza un personaj in fiecare animelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Knives din animeul Trigun
Naraku din animeul Inuyasha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claude din Kuroshitsuji

| neca a răspuns:

Shirley din code geass

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Yukkii din Mirai Nikki.

| Blackyuu a răspuns:

Aproape toate fetele din anime-uri =]]]

| Dalyan a răspuns:

Ayanami din 07 Ghost.A fost printre primele anime-uri vazute, dar si acum ma ia cu nervi cand ma gandesc la tot ce a facutlaughing

| OtakuForever a răspuns:

Hmmm, ca personaj cred ca ar fi Danzo din Naruto Shippuden. Nu stiu, pe el niciodata nu o sa il inghit si ma enerveaza cel mai mult dintre toate personajele.

| I04n4 a răspuns:

Louis din Zero no Tsukaima

| stefyyyy a răspuns:

Eu am o problema cu personajele care poarta ochelari, pur si simplu ma scot din mintilaughingCa baiat il dau exemplu pe Kabuto din Naruto si ca fata pe Yamamato din Bokura Ga Ita.Deci pe tipa aia chiar nu o suportlaughing))

| TempestUV explică (pentru stefyyyy):

Nici eu.A fost personajul care m-a enervat in animeul ala.

| AndreeaIII a răspuns:

Hinata din Naruto shippuden

| TempestUV explică (pentru AndreeaIII):

Chiar asa? Cei drept si pe mine ma cam enerveaza da nu asa de rau incat s-o plasez pe locul 1laughing

| DudutzaDu19 a răspuns:

Kanato din Diabolik Lovers! Pur si simplu nu-l inteleg pe copiul acela!

| TempestUV explică (pentru DudutzaDu19):

Pe mine una ma ingrozea.