| Iiiiioana a întrebat:

Spuneti si voi faze de la voi din clasa. din astea haioase big grin
ca ma cam plictisesc si vreau sa rad un pic laughing
eu mi-am adus aminte de multe dar vreau sa va aud si pe voi tongue
funda faza la care rad cel mai mult tongue dar va rog nu inventati ziceti chestii pe bunewinking

Răspuns Câştigător
| Dianne_9377 a răspuns:

1. Ma duc in fata clasei la tehno sa raspund la lectia cu alimente de origine animal,iar eu am raspuns din lapte... ma duc in fata clasei si am vrut sa ma intorc dar am facut o pirueta (din greseala) apoi incep (ca o poezie) Laptele, laptele este... si mai incolo lectiaaa (stii faza da mno, nu aveam ce face) si cu aia ma tot tine pavel toata ziua cand isi aminteste si zice:lptele, laptele este laughing

7 răspunsuri:
| Bahamma11 a răspuns:

Da-mi add la love_mj_4ev3r plsbig grin

| ShaWorMaAgresiva a răspuns:

Prima data cand ne-au dat mere la scoala, afara ploua.O fata avea o umbrela asa ca am jukt baseball cu mere. Odata eu am aruncat unuia si el a dat cu umbrela, marul s-a spart si a sarit in toata clasa.Sau a aruncat unul cu penarul in usa si atunci a intrat profa.Sau am aruncat cu cornul prin clasa si s-au facut zgure la greu si doamna m-a pus sa sterg iar eu am vrut sa sterg cu ghiozdanul. Sper sa razi.

| OrochiFan a răspuns:

Pai, odata un coleg, mexic(porecla), s-a jucat cu laptele pana l-a aruncat pe geam, si unde a aterzat? in capul gardianului, si l-a vazut doamna directoare.

| Adelina_7068 a răspuns:

Pai odata m-a pus pe mine profa de muzica sa controlez tema pentru ca aveam coditze si doamnei ii plac coditzele.Colegul meu din fata a spus : doamn daca imi faceam si eu coditze ma puneatzi pe mine sa controlez tema?

| Pastiluţă a răspuns:

Pai.Colegii mei sau pus pe şotii iar unul din ei s-a dus afară a băgat mâna în zăpadă ( era iarnă ) încât să fie rece ca gheaţa.Eu eram în clasă şi citeam ceva în acelaşi timp aveam căştile în urechi.nu am obs că au stins luminile şi m-au lăsat acolo ( eu eram ocupată deci nu vedeam nu auzeam ) la un moment dat am obs cum toată lumea dispăruse. apoi simt o mână rece care mă atinge pe umăr şi spune : ''căieşte-te şi mori! ''!
Efectiv m-am pişat pe mine instant şi am început să plâng apoi au intrat toţi în clasă râzând în hohote.
Cre'că e cel mai jenant lucru care mi s-a întâmplat vreodată! rolling on the floor

| 1ce a răspuns:

Anul trecut, eu si colegii mei de clasa aveam un hooby: In pauze dadeam palme peste cur la fetele de liceu, daca se intorceau la noi, priveam in pamant dupa care o luam la fuga...
Avenit Colce, asa de firav cum e el, a prins-o pe una...
Dupa care aia l-a luat de bluza si i-a zis:
-Hai cu mine pana la director!
Asta il tragea prin toata scola dupa el pana ajung in fata directorului, noi il urmaream atenti, de la numai cativa Cm.
Cand da fata sa bata la usa face Colce:
-Nu plz, nu bate...
Asta il analiza atent din cap pana la picioare.Aia incepu sa rada...
Se intoarce asta spre noi si incepem si noi sa-l analizam...Vedem o pata mare pe pantaloni, si incepem sa radem...
Se uita si Colce mai atent, observa ca facuse pe el, dupa care o i-a la fuga si se ascunde in spatele dulapului pana incepe orabig grin
In clasa V-a sa faci pe tine crying

| Fiction a răspuns:

Pai azi la ora de franceza, profa a iesit din clasa un pic si un baiat avea o minge.A inceput sa jongleze cu mingea(cu capul); langa el era alt baiat, Alex; a aruncat-o un pic prea tare si mingea a zburat pe deasupra lui alex aproape atingandu-i capul.Alex s-a aplecat s-a ia mingea si in momentul urmator a dat cu capul de banca.