| mhn24_7974 a întrebat:

Stai, deci dacă eu sunt... înseamnă că...
Fraţilor, vă rog explicaţi-mi! Vă implor!
http://i.imgur.com/nJYaD.png

13 răspunsuri:
| NOBODY a răspuns:

@mhn24
Nu!
E imposibil!
*se duce si se vopseste pe par*
si a mea e blonda

| NOBODY a răspuns:

@mhn
NU! nu il cred pe micutul Lucifer.*chuck norris voice*:TE CRED PE TINE, baiete!

| NOBODY a răspuns:

@mhn
frăţioare,ai observat ce de stupizi şi nefolositori am primit.
Oare chiar sunt stupid?*se uita in oglinda sa vada daca se transforma in iustinel*

| DrugFree a răspuns:

Te urasc si am vrut sa-ti stric viata, zicand ca tu esti ilovemhn24

| BastetReloaded a răspuns:

Ba,ce sexy sunt...

oh sheet

Răspuns utilizator avertizat
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Esti plagiat

| BabalGam a răspuns:

Lol (pentru comic) laughing iti explic eu... deci: Ilovemhn24 este un utilizator ca oricare altul, care iti adora talentul de a desena [credlaughing (glumeam)]
si care topaila crede ca tu esti Ilovemhn24 pentru ca el crede ca nu poti avea si,, fani'' care au numele Ilove(numele)... parerea lui... eu nu am nimic cu el (sau cu alti utilizatori) pentru ca nu il cred.Ei bine eu ti-am explicat cu stau lucrurile

By LOL

| BabalGam a răspuns:

Ma corectez:

Lol (pentru comic) iti explic eu... deci: Ilovemhn24 este un utilizator ca oricare altul, care iti adora talentul de a desena [cred(glumeam)]
si care topaila crede ca tu esti Ilovemhn24 pentru ca nu poti avea si,, fani'' care au numele Ilove(numele) (asta cred eu ca el crede laughing )... parerea lui... eu nu am nimic cu el (sau cu alti utilizatori) pentru ca nu il cred( pe Topaila).Ei bine eu ti-am explicat cu stau lucrurile

By LOL

(Bine, bine am ceva cu cretaker da na acu laughing )

P.S: am scris ultima parte ca sa para mai interesant

| giuly a răspuns:

Unde mai pui ca alti useri au si cate 3-4 ILove...Cre'ca fac aia febra musculara de la atata login si logout...