Http://www.status-uri.tk/
Am eu o idee, mai tare nu se poate,
ce-ar fi ca tu si-astea ca tine, toate,
sa va strangeti, frate,
sa plecati departe,
cu Smiley, pe Marte.
Chiar va vreau plecate,
nu-s crud, nu zic moarte...
asa am razbate.
Tocurile au fost facute pentru ca femeia sa calce lumea in picioare. Intr'un mod elegant.
Unde am fost eu, n-o sa ajunga niciodata. Iar daca crede asta, e o proasta;;]
Fara griji si fara ganduri negre.Toata lumea e pe caterinca si se vede.
Ai grija cum iti formulezi criticile, s-ar putea sa pici de prost.
Prea multe complicatii care n-au nici un rost.
You said many lies and I always believed you...
Am uitat ce ti-am spus si cum eram `nainte. N-am uitat sa te iubesc, doar ca nu-mi aduc aminte
Sunt unele persoane care-mi raman mereuu in suflet, oricat ar gresiii`.
O clipa langa tine n-as putea s-o uit...Iti jur ca nu-i iubire, e un pic mai mult.
Eu sunt ca aerul, dar te las fara respiratie'. bruneta, ochi caprui, sursa ta de inspiratie;;].
Se vede in ochii ei ca doar la el se gandeste :]
Au fost promisiuni cum ca o sa se iubeasca pana cand soarele o sa inceteze sa traiasca.
Joaca`te cu mintea lor sa uite cum ii cheama, cine sunt si ce vor.
E trist sa suferi uneori... Dar e frumos cand dragostea te face sa zbori; x.
Uita`te bine la ea si tine`o minte, Caci o fata asa nu se vinde
E bine sa stii ca nu poti sa fugi de tine, Si ca doar in filme actorii supravietuiesc printre ruine!"
Cu siguranţă n-are nevoie de motive că zdreanţa`i zdreanţă. Zice că`l iubeşte dar se poartă de parcă nu`i pasă, pe târfă n`ai cum s-o faci femeie de casă.
Oare. Fara ea ai fii la fel? Da oare. Fara ea te`ai simti altfel? Caci daca e departe, nu te mai simti intreg. Spui : " Pune-o intr-o mie de fete ca tot pe ea 0 aleg.
Love is for free
• Trece una vine alta.Şii se mai întoarce roata. •"
Nu sunt rea sunt jmecherita de baieti eu sunt yubitha! Nu ma crezi hai la.ncercare! Sa vedem care pe care!
Saaaaauuuu...Fiteze,gesturi si tupeu! Asta e talentul meu! Pe ecran da foarte bine, o printzes.asa ca mine!
emmanico întreabă:
ubiticatha33 întreabă: