Genul seriei: Comedie, Acţiune, Sci-Fi
Teme regăsite în serie: Extratereştri, nave spaţiale, baseball, parodie
Descriere:
Într-o lume în care sperăm că nu mai există secrete, extratereştrii îşi duc traiul printre noi fără probleme. Şi fără ca noi să ştim. Fie că e vorba de specii pacifiste, războinice sau cu altfel de interese, extratereştrii menţin echilibrul în această lume. Dar ce se întâmplă când pe Pământ soseşte cel mai nărăvaş dintre nărăvaşi, cel mai amuzant, cel mai răutăcios şi nemilos prinţ? Lucrurile iau o turnură pe cât de ciudată, pe atât de amuzantă. Iar pentru personajul nostru uman, Yukitaka, e începutul unei noi vieţi. La superlativ. Dar oare doar pentru el? Hm. Lumea se măreşte. Fiţi martori.
nu l-am vazut dar daca iti plac anime-urile de acest gen ti-l recomand, mie imi plac mai mult cele romantice
il poti vedea aici subtitrat in romana( este in curs de traducere)
http://anime-kage-ro.info/anime/level-e/index.php
Funda?
Nu l-am vazut dar uite descrierea:
Tsutsui Yukitaka was a freshman who had just entered a high school, and he was hoped to be a good baseball player. When he moved to a new apartment, there was a man in the room. He said he was an alien and lost his memory.
Actually, he was the first prince of Planet Dogra, and he was the man who had the best brain and the worst nature.
Cosma_Mihaela_1999 întreabă:
Cosma_Mihaela_1999 întreabă:
Shadow82838 întreabă: