| stefyyyy a întrebat:

Stie cineva de ce Kakashi a omorat-o pe Rin? Banuiesc ca a avut un motiv foarte intemeiat,am auzit mai multe variante, dar vreau una sigura(daca exista).

Răspuns Câştigător
| ryuu a răspuns:

Hey. Iti spun doar 2 lucruri.
Dupa cum ai vazut in ultimul episod, Rin a fost ostatica celor din Satul Cetii.

Kakashi nu a omorat-o din proprie initiativa, ci Rina i-a cerut sa o omoare.

Doar ata iti pot spune. De ce i-a cerut asta? Nu pot spune, deoarece fac spoiler.

Daca nu ai rabdare, iti pot timite un pm.

| stefyyyy explică (pentru ryuu):

Iti multumesc pentru raspuns, o sa astept sa vad.

4 răspunsuri:
| RUBEN07 a răspuns:

Uite....Sunt un fan al Naruto asa ca sharinganul aprtine celor din clanul uchiha dar Mangkyo Sharingan se activeaza atunci cand o persoana draga moare si suferinta pe care o are activeaza Mang. Sharingan.
Cum ai vazut in ultimul episod, Kakashi o omoara pe Rin iar o secventa il arata pe Obito si Kakashi cum le "apare'' Mangekyo Sharingan.
Sper ca ai inteles tot ce am spus si daca nu mai intreaba(ai putea sa te documentezi de Mangekyo Sharingan pe NarutoPedia)

| stefyyyy explică (pentru RUBEN07):

Stiu chestia asta, pentru ca a explicat-o, dar nu cred ca ar fi facut Kakashi asta doar ca sa isi activeze Mangekyo Sharinganul.

| RUBEN07 a răspuns (pentru stefyyyy):

M_am documentat si eu si am anteles de ce.Rin i-a cerut sa o omoare din cauza ca ea devenise jinchuuriki al isobu(al treia bestie) si a cerut lui kakashi sa o omoare. Kakashi nu a acceptat, insa pe cand se lupta Rin a interceptat (din greseala)chidori al lui kkashi. Asta am inteles eu fiindca m-am documentat de pe NarutoPedia