Mie mi-au placut:
-Death Note( merita vazut)
-Clannad(merita vazut, mister, drama, romantic)
-Ao no Exorcist (este super, e actiune sf, comedie)
-Zero no Tsukaima( mi-a placut tare mult, e actiune, comedie, romantic, chiar e foarte frumos)
-Kaichou wa Maid-sama( e comedie romantic, liceu, ar trebui sa-l vezi)
-Inuyasha ( a fost preferatul meu pentru un timp indelungat, la fel si ao no Exorcist)
-Kamisama Hajimemashita(asta e nou are vreo 3 episoade pana acum dar eu am citit toata manga aparuta pana acum, ultimele 7 capitole in chineza caci nu puteam astepta traducerea in engleza-cred ca e animeul meu preferat acum)
-Baka to test to Shoukanjuu ( cea mai tare comedie si merita vazut)
-Soul Eater (primul meu anime care desigur mi-a placut mult)
-Karin
-Vampire Knight(mister, drama, actiune, romantic )
-Fairy Tail
-Hiiro no Kakera ( acum il vizionez si e chiar foarte tare)
-Haiyore! Nyaruko-san (comedie, actiune)
-Detective Conan (cred ca iti dai seama din nume ca e cu detectivi )
-Ouran High School Host Club( ce tare a fost animeul asta, trebuie sa-l vezi e comedie, liceu si putin romantic dar mai mult comedie)
-Lovely Complex (dragut)
-Medaka Box(mi-a placut, dar nu a fost chiar cine stie ce)
-Puella Magi madoka magica ( asta cred ca e interzis sub 18 ani din cate am auzit insa nu mi s-a parut chiar foarte violent, cel putin in primele episoade nu e )
-Kirarin revolution ( e frumos animeul )
Cam atatea imi amintesc pe moment caci mai sunt Full Metal Alchemist, D Gray Man, Ichiban Ushiro, Sword art Online dar din astea am vazut doar cateva episoade. Vizionare placuta si uitate la oricare anime vrei din lista asta.
Salut. Iti propun:
- Dragon Ball (3 sez)
- Bleach
- One Piece
- Fairy Tail
- InuYasha (2 sez)
- Rurouni Kenshin
- Katekyo Hitman Reborn!
- Yu Yu Hakusho
- Sword Art Online
- Hakuouki (3 sez)
- Mobile Suit Gundam 00 (2 sez)
- Ao no Exorcist
- Claymore
- Kaze no Stigma
- Mirai Nikki
- Guilty Crown
- Phantom: Requiem for the Phantom
- Another
- Elfen Lied
- Full Metal Panic! (3 sez)
- Deadman Wonderland
- Blue Gender
- ChäoS; HEAd
- Gantz (2 sez)
Vizionare placuta!
Naruto... e tare? Bine parerea mea e ca e un anime obisnuit. Uite ce animeuri tari ti-as recomanda si iti sugerez cel mai mult sa te uiti la Dragon Ball Z, este cel mai tare anime, are cele mai multe lupte si este un anime epic. Uite restul:
Bleach(Am vaz pana la 200 si mi-a placut extrem de mult, a fost destul de tare si de excitant)
Fairy Tail(de asta nu am ce zice, nu prea m-am uitat dar e vorba despre magie, te las sa te uiti)
One Piece(imi place destul de mult)
Toriko(este unul nou, parca de un an sau 2 a aparut, e foarte misto, cu batai care te tin in suspans si e vorba despre mancare in animeul asta adica despre luptatorii gastronomici )
Ao No Exorcist(destul de bun)
Soul Eater(a fost preferatul meu un timp si chiar a fost tare)
Full Metal Alchimist/Fraternitate(nu prea mi-a placut dar m-a fascinat povestea, in rest nu prea m-a atras)
Sunt destul de multe, poti cauta pe Deseneanime.ro, sper sa iti placa ce ti-am scris sau s-ar putea sa le stii...
Anime-uri OnGoing Fairy Tail
Naruto Shippuden
One Piece
Sket DanceListă Anime Online Ao no Exorcist
Bakuman
Bakuman II
Beelzebub
Bleach
Chrono Crusade
D. Gray-Man
Death Note
Dragon Ball
Dragon Ball GT
Dragon Ball Z
Elfen Lied
Fairy Tail
Fullmetal Alchemist
Inuyasha
Inuyasha: Actul Final
Katekyo Hitman Reborn!
Midori no Hibi
One Piece
Sengoku Basara
Shakugan no Shana
Shakugan no Shana II
Shakugan no Shana III
Sket Dance
Zetman
Eu iti recomand Bleack Rock Shooter l-am vazut e super nu are multe episoade si cred ca-ti va placea succes!
Se pare ca toti ati uitat de cel mai epic anime highschool dxd sez 1 si apare si 2
DanielaMe întreabă:
DarkBlood98 întreabă:
Shadow82838 întreabă: