| Holyman a întrebat:

Stie cineva un program prin care pot afla ip cuiva? Sau niste metode? Am incercat metoda aceea cu cmd netstart dar nu sunt sigur ca uni zic ca se pune -a -n la sfarsit daca stie cineva o metoda care mi-ar putea merge si mie sa lase un comentariu aici va rog! Am uitat sa mentionez ca e cineva care ma sacaie dar nu vreau sa ii dau ignor pe messenger vreau sa aplic metode mai "crude". Deci ajutati-ma va rog!

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Asta il numesti tu ajutor? Sa te ajut sa bagi un keyloger sau un virus pe un IP? Astea sunt -> gainarii!

Poti afla IP-ul unui user de Yahoo Messenger in felul urmator: instalezi Agnitum Outpost Firewall, deschizi o conversatie cu respectivul user (trebuie doar sa ii zici "Salut", de exemplu) si te uiti la firewall la Network Activity unde iti apare IP-ul lui.
Si cel mai simplu era (mergea pe mess 7, 8, 9 poate merge si pe 10, 11) Yahoo-ip pe care il descarci de aici http://www.status-yahoo.ro/download_utilitare.php Este un utilitar care te ajuta sa afli ip-ului de yahoo intr-o clipa.Deschizi executabilul, vorbesti pe mess cu persoana, iar programul iti arata automat ip-ul celuilalt.
Bafta!