Pai poti sa spui si asa:Repeta dupa mine:tuica vin wesky bere sampanie si il intrebi cati pitici avea frumoasa adormita si va zice 7. funda?
Uite una: Cate degete ai la o mana:5, dar la 2 maini:10, dar la 10 maini? si el o sa zica 100, dar de fapt sunt 50.Sa ai cat mai multi pacaliti!
Pune-l sa repete aceste cuv:am baut o sticla de tuica 3 de bere 7 de wiski 20 de vorona 10 de coniac 3 de angeli si dupa asta pune-l sa isi puna pana la ceafa si tu in timpul asta iti pui mana pe frunte si el o va pune tot pe frunte
Pai...erau fazele alea ca te fac sa te imbeti> si ii spui ca il vei putea face sa zica albastru; de exemplu
Eu- ma crezi ca te pot face sa spui alb?
El- Nu
Eu. repeta dupa mine. Galben
El-galben
Eu-verde
El-Verde
Eu-portocaliu
El-Portocaliu
Eu-violet
El-violet
Eu- ALBastru
El- ALBastru
Si asa il faci sa spuna albastru .
Sau tot asa ii poti spune :
Eu- vrei sa te fac sa te imbeti
El- sa te vad
Eu- spune vin
El-vin
Eu- bere
El- bere
( in fine. aici pui tu ce bauturi vrei )
Eu- pune-ti mainile la ceafa[ in timp ce tu pui mainile pe frunte)
El isi va pune mainile tot pe frunte
Si apoi ii spui ca s-a imbetat .
Mai erau multe joculete de astea. dar nu mai tin minte . funda
1.intrebare unde-i mingea?
2.intr-un acvariun sunt 3 pesti 2 se ineaca cati raman
3.bere vin wisky rachiu tuica apoi intrebi ce bea vak si o sati zic lapte
1.intrebare,intrebare unde-i mingea cand dai gol?
2.il intrebi daca are memoria buna. apoi il intrebi cat face 1+1, apoi 2+2, apoi 3+3. la urma il intrebi : ce te am intrebat prima. oara el o sa spuna ca :cat face 1+1. de fapt tu l-ai intrebat daca are memorie buna
Stiu o chestie mult mai tare de-atat! Stai fata-n fata cu o persoana si pune.o sa repete dupa tine cat de repede poate:6, 66, 666, 6666, 66666 Dupa care spune-i sa zica un fruct si culoarea lui, cat de repede posibil.Majoritatea raspunsurilor vor fi:Măr, roşu! Bafta!