Nu cred ca va aparea alta deoarece animeul a aparut pe la inceputul anilor 2000 au trecut deja 12 ani de atunci e greu de crezut ca tocmai acum se va gandi cineva sa o continue, totusi in manga aventurile lui yoh si ale prietenilor sai continua asa ca poti citi manga(daca nu cumva ai facut-o deja) si oricum daca ar fi aparut cred ca deja ai fi stiut inaintea mea
Nu prea cred, din cate stiu eu Mangaka-ul a renuntat la anime pentru ca s-a imbolnavit...probabil ca nu o sa mai continuie din pacate
Shaman king e vai de capul lui. Au crezut ca o sa capareze piata cu animeul si cu manga dar nu a fost cum se afla in plan. Tinta era copiilor de 14 ani, si mai ales nu exista violenta.
Animeul are 64 ep
Manga 32 vol
Nu stiu daca este cam tarziu dar deja a aparut. Se pare ca sunt 7 capitole in enhleza si 8 in Japonia. Apare lunar, in jur de ziua de 10. Acel capitol in care era si Hao a fost doar un oneshot, povestea incepand cu adevarat dupa. Luna viitoare, in Japonia, o sa apara primul capitol din volumul 3 deci nu e o gluma. Parerea mea este ca o sa faca si un anime dupa asta deoarece pe site-ul oficial JumpX Shaman King Flowers este printre principalele manga de care se ocupa. Deciii... Acum poti sta linistit/a. Shaman King revine!
Shadow82838 întreabă: