| 拉维尼亚 a întrebat:

Stiti daca Deidara o sa mai invie vreodata crying crying? As vrea sa-l mai vad

Răspuns Câştigător
| DaNeo a răspuns:

Doar in razboiul satelor aliate(sau cum se numeste) o sal mai vezi dupa aceea toti morti dispar definitiv din anime si vor fi vazuti numa in episoadele in care baga amintiri

| 拉维尼亚 explică (pentru DaNeo):

Nasol. Mersi ca totusi mi-ai raspuns, nu ca altii.

| DaNeo a răspuns (pentru 拉维尼亚):

"te pui cu prostii" am o vorba : niciodata nu te pune cu prosti caci vei cobora la nivelul lor si te vor invinge din experientawinking

| TuningPhotoshopX a răspuns (pentru DaNeo):

Off-topic. Oricum, tot i-am mutat intrebarea la F&S(stii tu)

| 拉维尼亚 explică (pentru DaNeo):

Foarte adevarat!

| DaNeo a răspuns (pentru TuningPhotoshopX):

Exista naruto manga(manga-benzi desenate japoneze) si alea is in fata cu 7-8 fara fill-ere episoade fata de naruto anime'ul (serial cum ziceti voi desi ii gresit)
el poate o vrut sa intrebe din manga(care dupa cum am zis ii cu 8-9 episoade in fata), daca te uiti la intebarea lui vezi clar ca nu a precizat daca intebarea ii despre manga sau animewinking

14 răspunsuri:
| TuningPhotoshopX a răspuns:

Hai mă,ce mai cauţi aici dacă SŢII că poţi să o pui pe Filme & Seriale,aşa că DE CE MAI EŞTI AICI, când ai putea plimba ursul? NUMAI Dumnezeu a înviat, da? Deci, plimbă ursul, să nu mai te văd.

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Obsedatii de Naruto... Eu ma uit, da nu sunt obsedat/a ca tine, si posteaza intrebarile in PLM la Filme & Seriale

| TuningPhotoshopX a răspuns (pentru InsartIuzarneimHiar):

Şi eu ce am zis? Cam aceeaşi treabă. Poţi să citeşti comentariul meu, că are cam aceeaşi idee.

| 拉维尼亚 explică (pentru InsartIuzarneimHiar):

Du-te dracu si tu de aici. Nu ti-am zis sa-ti dai cu parerea sau sa ma injuri

| InsartIuzarneimHiar a răspuns (pentru 拉维尼亚):

Hoooooo faaaaaaa

| 拉维尼亚 explică (pentru InsartIuzarneimHiar):

Du-te dracu ba la gradinita daca nu inca nu ai invatat sa te comporti.

| MangekyouSharingan a răspuns:

Pai il invie kabuto si pe el si pe itaci, kakuzu... si restu..nu?

| costel2002 a răspuns:

Nu