Bună,poţi încerca:
Ano Natsu de Matteru(e un anime comedie-romantică,are un plot destul de original,personaje interesante,cred că ţi-ar plăcea)
Honey and Clover(probabil ai auzit de el,are mai multe genuri printre care drama,school life; pe mine personal m-a impresionat)
Ouran Highschool Host Club
Inu x Boku SS(are şi ceva acţiune...)
Kimi ni Todoke(nu l-am urmărit încă,dar mulţi spun că merită urmărit)
Bokura ga Ita(e romantic,dar are şi multă drama; eu una am rămas cu un gust amar după ce am urmărit seria)
Şi nu în cele din urmă:Toradora! Romantic devine spre sfârşit, în rest multă comedie, highschool life, dar dacă ţi-a plăcut Lovely Complex, sigur de vei bucura urmărind şi Toradora!
De asemenea îţi recomand şi nişte filme:Hotarubi no Mori E şi The Place Promised in Our Early Days.
Toate acestea le poţi urmări cu subtrare în engleză pe animeseason.com
Sper să te ajute şi vizionare plăcută!
Mashiroiro Symphony: The Color of Lovers
http://myanimelist.net/anime/10079/Hoshizora_e_Kakaru_Hashi
Shuffle!
IS: Infinite Stratos
Da Capo
Mayo Chiki!
SA Special A
Ouran Koukou Host Club
Rosario + Vampire 2 sezoane
kimi ni todoke- complex
Tokimeki Memorial: Only Love
Amagami SS- la prima vedere e ciudat dar merita
Kami nomi zo Shiru Sekai
Poti sa incerci Zero no Tsukaima care e un anime groazav si cam lungut avand 4 sezoane in total...mai sunt Kaze no Stigma(nu e foarte complex), Myself Yoursel(ascunde totusi multa drama intr-o poveste emotionanta de dragoste), Fumi Kiss Pure Rouge(asta da anime de drogoste )...
DN Angel, Kamikaze Kaitou Jeane, Shougo Chara, Mermaid Melody, Sola, Giban Kaleidoscope, Princess Tutu, Earl and Fairy, Ef-a tale of memories, True tears, Ookami-san, Munto, Ultra Maniac.
Vezi daca iti place 24 colors sau Arisa dar acestea sunt manga. Ja ne
Poti vedea rosario+vampire,dusk maiden of amnesia, zero louise, paradise kiss, onegai teacher, pretear.
Shadow82838 întreabă: