| only me a întrebat:

Stiu ca pare stupid, dar explicati`mi si mie faza de la sfarsit a bancului asta:
- Alo, casa Popescu? - Da. - Domnul Popescu? - Da! - Aici maternitatea. - Da?!? - Soţia dumneavoastră a născut un băiat - Uraaa - s-a născut Vasilică, băiatu' tatii, frumos şi deştept, aşa-i pun numele, Vasilică, să n-am ambiţie dacă nu! Şi fuge la maternitate, strigând din drum la toată lumea că s-a născut Vasilică, băiatul lui cel frumos şi deştept. Ajunge acolo, intră, vede pe culoar primul salon, cu o tăbliţă pe uşă: "Copii frumoşi şi deştepţi". Deschide uşa, intră strigând fericit: - Heeei, Vasilicăăă! Nimic. Linişte. "Măi ce mama dracu'? Nu-i aici?" Se mai uită, vede uşa a doua: "Copii urâţi şi deştepţi". Ce să facă, "Bine, dom'le, nu-i frumos da' măcar e deştept, îl bagă tata la băieţii deştepţi, ăia cu contractele de la guvern." Deschide uşa: - Salut, Vasilică, eu sunt tata! Pauză. "Cum, dom'le, nici aici?" Uşa a treia: "Copiii frumoşi şi proşti". "Treacă de la mine, îl fac actor." Şi intră: - Vasilică? Aiurea. Mai departe? "Copii urâţi şi proşti"."E, asta e, e urât, e şi prost, da-i băiatu' meu, tot l-oi iubi" Şi: - Vasilică. Vacs Vasilică. Uşa a cincea: "Monştri congenitali, malformaţi, mutanţi, posedaţi, progenituri ale Satanei, 666" Bagă un cap pe uşă, cu frică: - Vasilică? Nici aici. Şi ajunge în sfârşit la uşa a şasea - şi pe uşă scria doar atât: V A S I L I C Ă Intra in camera "VASILICA" si vede acolo intr-un patut o ureche mare. Nu maini, nu picioare nu cap. Doar o ureche. Mare. Se gandeste ca asta e, e copilul lui si striga: − Vasilica, hai la tata sa te pupe pe. pe ureche. O asistenta ii spune: − Domnule Popescu, va rog sa vorbiti mai tare, Vasilica nu prea aude.

funda!laughing

6 răspunsuri:
| condemnedAntagonist a răspuns:

Faza de la sfarsit era ca vasilica e doar o ureche mare da tot naude

| Zenithf a răspuns:

Cam sec bancu asta. laughing

| soby47 a răspuns:

Deci cat de prost poate sa fie pancul m-am oprit din citit de la primele 2 randuri

| MyDestiny a răspuns:

Banc sec!

| Liuuu a răspuns:

Pai e cam sec bancu...din cate am inteles eu vasilica avea doar o ureche si nu maiavea una deci de aia nu prea auzea mititelu' smug

| Meddy_5853 a răspuns:

straight face adica tata se astepta ca Vasilica sa fie "cel mai tare" si sa il gaseasca imediat. Da trece peste toate: nu frumos, nici destept, nici mutant sau posedat, nimic! Si cand colo, VASILICA: o ureche mare; si dupa ce ca e o ureche, nici nu aude bine straight face
asta e faza bancului de *** straight face