| товарищ a întrebat:

Sunt la sfarsitul episodului 130 Shippuuden si am o mare nelamurire. Cum de Pain are ochii lui Nagato si culoarea parului ca Yahiko? Cine e de fapt? Si Konan n-are pic de inima? Lamuriti-ma cu faza cu Nagato si Yahiko va rog...

Răspuns Câştigător
| Niklauss a răspuns:

Http://vimeo.com/38837251
Asa moare Yahiko da o sa fie episo si o sa vezi. Si din episodul care va fi cand arata cum moare o sa intelegi de ce Konan nu are inima si Nagato ii asa crud de omora pe tota lumea. Nu mai stiu sigur ce episod era da am gasit secventa cand more Yahiko. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| товарищ explică (pentru Niklauss):

Multumesc. Ajuti lumea doar pentru funda? Hai ca-ti dau funda...

| Niklauss a răspuns (pentru товарищ):

Nu da imi place sa primesc. itit stiu raspunsul la tote intrebarile. Da eu zic sa nu mai pui. Pentru ca atunci serialu nu mai are farmec sa stii totul ininte sa se intample. Cum ar fi sa incep sa iti spun secretul lui Itachi. Si atunci nu ar mai fi nimic surpriza. Sti ce zic?

Cam ai dreptate. laughing)

8 răspunsuri:
| Niklauss a răspuns:

Nagato ii controleaza pe toti pain si puterea lui ii impartita in 6 si cei sase sunt oameni morti pe care le-a inpuntat in ei tate betele alea si cum a bagat alea in ei ii pote controla si cum tota puterea lor a fost inpartia in 6 si asa au primit si ochi ca si puterile da o sa vezi mai incolo. Sper ca te-am ajutat. Funda?

Dar cu Yahiko ce s-a intamplat?

| alone a răspuns:

Yahico a murit pentru nagato si konan intr-o lupta iar ceilalti st toti controlati de nagato cu ajutorul rineganului st doar niste cadavre p care nagato le manevreaza bine ca au si tehnicile lor... daca mai vrei sa stii cv ma poti intreba am vazut toate ep pana in prezent inclusiv seria naruto simpla si toate filmele mai citesc si benzile desenate... imi place prea mt naruto. loooooove him

| товарищ explică (pentru alone):

Sentiment reciproc.

| Niklauss a răspuns (pentru товарищ):

La fel