| xAkira a întrebat:

Sunt singura fata de pe planeta asta care nu suporta Vampire Knight? Hai seriooooss... Mai e cineva care nu-l suporta? Si clasicul: Why? [De ce?]
Dupa poate va zic si eu :p

11 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Mie mi se par o prostie multe seriale. Pur si simplu iti pierzi timpul uitandu-te la ele si toata lumea iti face capul calendar vorbind non-stop despre acel serial si ce s-a mai intamplat.

PS: sunt baiat, poate asa se explica mai multe tongue

| xXdoareuXx a răspuns:

Eu una nu ma uit la mai multe seriale pentru sincer nu prea am timp. mai bine ies pe afara sau citesc ceva(vorba vine ca nu-mi place sa citesc) decat sa-mi pierd timpul stand cu ochii toata ziua in fata unui ecran

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Spune mai intai de ce nu il suporti tu, ca sa imi dau si eu cu parerea smug.

| xAkira explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Deciiii...poate si eu am exagerat putin, acum imi dau seama. Nu pot zice ca nu-l suport. Recunosc ca unele chesti sunt asa...intereante sa zic.
Dar povestea mi se pare foarte incurcata si Yuuki mult prea prostuta.
De vazut am vazut majpritatea episoadelor, pe sarite ce vedeam la Animax ca nu pot avea rabdare sa ma uit pe calculator si ma bucur daca ma intrerupe cineva.

Nu stiu daca mi-a iesit ceea ce vroiam sa spun ca nu prea ma pricep sa spun ceea ce simt rolling on the floor))))

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru xAkira):

laughing)))), "nu prea ma pricep sa spun ceea ce simt", ce bine ca nu sunt singurul rolling on the floor, deci, ai foarte multa dreptate, asta nu inseamna ca nu ti-a placut animeul laughing, ci storylineul. Sincer? Mie mi-a placut destul de mult, a fost ceva nu prea am mai vazut, romantism/drama/actiune. Rar mai vezi asa ceva, oo deci l-ai si vazut laughing. Chiar ma bucur smug.

| xAkira explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Ehh...nu chiar pe tot rolling on the floor dar totusi cam eram curioasa cum s eva termina de m-am uitat SPECIAL la ultimul episod dupa ce am vazut majoritatea rolling on the floor

Si...nu-mi vine sa zic asta: Dar grrrr nu apare o data sez 3 rolling on the floor))) p'ala vreau sa-l vad.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru xAkira):

rolling on the floor), si eu care ma intrebam (cum sa nu ii placa animeul asta. e ceva foarte frumos), cand tie chiar iti palcea laughing). Hmm, si eu il astept cu nerabdare happy, eu nu am vazut tot animeul, o sa imi fac o data timp sa il vad caci ma plictisesc de moarte. Un an nou fericit tuturor, pentru ziua de maine happy. Eu zic mai devreme laughing.

| xRainyDay a răspuns:

Nici eu nu-l suport.

| LittleShyDevil a răspuns:

Mie imi place, asta este parerea mea, poate nu iti plac vampirii sau povestea in sine.Nu toata lumea are aceleasi preferinte,dar stai linistita sunt multi care urasc anime-urile astea happy fiindca sunt prea copilaresti,prea de domeniul trecutului pentru timpul acesta,prea multa fictiune,povesti de dragoste care nu sunt posibile niciodata in lumea reala, etc, etc, etc laughing Deci, nu esti singura de pe planeta! laughing

| HonneOnna a răspuns:

Nu,nu esti singura care nu.l suporta...E atat de stupid, Yuki e o fraiera, din primele 5 episoade m.am saturat de vocea lui Kuran si Zero, desi e foarte sexy, sta si tace ca prostul, admirand.o de departe pe Yuki....Mda,foarte sec anime.ulstraight face

| ミハイル a răspuns:

Eh. mie imi place, dar sti cum e chestia ~gusturile nu se discuta~ happy. Eu am vazut si sezonul 1 si 2 =). Asta este, razi de mine ca ma uit la desene daca vr laughing.