| 211wasgnij a întrebat:

Te trezesti intr-o dimineata si constati cu stupoare cand te speli pe fata ca peste noapte ti s-a schimbat sexul. Cum reactionezi?

Răspuns Câştigător
| TheCritic a răspuns:

Se poate face asa ceva(instantaneu)?!?!?!?! As profita din plin de viata.Sa fim seriosi,baietii au haine mai faine,nu trebuie sa mearga pe tocuri, pot manca tot ce vor fara sa le fie teama ca se ingrasa, pot ajunge mai usor presedinti pentru ca... poporul crede in barbati...mai vrei motive.Pai as fi socata aspoi m-as obisnuitongue

10 răspunsuri:
| CookieșiParty a răspuns:

Acum o sa fie mai usor sa determin femei...LOL! Stii tu de ce...Nu?

| pinguinuVerde a răspuns:

A mai fost o întrebare...
...şi e incomod să ai penis.

| Sorinna a răspuns:

Grrr...As lua un cutit si l-as felia.

| PandaisHere a răspuns:

Sall! sunt fata.traiesc ca un tip oarecare cu prietenii mei iar cand ma plictisesc caut o cale de a ma schimba la loc dar peste noapte as vrea sa fiu din nou eu.ma iubesc mult prea mult:X

| FataIntenisi1342 a răspuns:

Faina intrebare. Raspuns simplu:tip!

| rhadoo a răspuns:

Reactionez cu intelepciune. Ma duc direct la magazin sa imi iau chiloti tanga si pantofi cu toc cui laughing)

| StEph_3689 a răspuns:

Pfff...oomg! as innebuni si as taia-o!laughing

| Iriinucca a răspuns:

Woow! Ce situatielaughing. Prima data cred ca m-as ciupi ca sa fiu sigura ca nu dorm, si dupa as tipa tare-tare!

| andrey_4736 a răspuns:

Uau.grea intrebare.cred ca as incepe sa urlu,dupa as fugi prin casa ca un apucat, dupa mas uita in oglinda, si nu in ultimul rand as lua niste guma!

| 211wasgnij explică:

@Jess Sunt 100% in asentimentul tau

Întrebări similare