| TrollingFace a întrebat:

Testele initiale sunt chiar asa de importante ca nu am facut nimic la ele si nici nu o sa fac numai 4 o sa iau nici 4 chiar 2

6 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Normal ca sunt importante. Daca nu se trec in catalog asta nu inseamna ca trebuie sa luam note mici la ele.Acum nu mai poti face nimic dar pune mana si invata pentru viitor.Succes la scoala!

| BruneTTe a răspuns:

Depinde de scoala. Pe noi ne "ameninta" ca daca luam sub 4 vom face recuperare la materia respectiva. Cica asa e de anul acesta. Oricum ma indoiesc.

| ioanadanny a răspuns:

Deci sunt importante deoarece dai un test la inceput scolii si altul la sfarsitul scolii iar din acest test vor vedea evolutia ta pe parcursul anului scolar.lucru cert este ca notele nu se trec in catalog

Răspuns utilizator avertizat
| Joker1958 a răspuns:

Poate pentru mandria parintilorhee hee oricum trebuie sa iei macar un 6 daca vrei sa ai note mai mari in catalog pentru ca nu poti avea 2 in test si 8 in catalog big grin

| Alexander123 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa faci macar de nota 5-6, pentru ca la urmatoarea nota se va face media cu nota de la testul initial... De exemplu daca iei nota 2 la testul initial si urmatoarea nota va fi 10, iti va iesi nota 6, deci sfatul meu este sa faci macar de nota 5-6.

Întrebări similare