| BlueBroom a întrebat:

Tocmai am terminat anime-ul Special A si am vrut sa ma uit putin si peste manga doar pentru amuzament.Problema este ca atunci cand am rasfoit niste capitole din manga acolo apareau si niste secvente care nu se gasesc in serial.Stii daca cumva serialul se mai filmeaza si daca nu se mai filmeaza de ce unele secvente apar in manga si in serial nu?

Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Un anime nu se filmeaza, ca nu se folosesc camere de filmat, si nu, nu se mai face, animeul s-a terminat si nu are nici o continuare.
Anime-urile sunt adaptate cel mai des dupa manga, dar acestea pot uneori sa difere. Exista anime care devieaza complet de la manga sau care au doar cateva diferente mici. Nu e ceva neobisnuit, se mai intampla. De asemenea, anime-urile nu contin intreaga poveste din manga uneori, ci spun o parte si se opresc. De regula, un sezon obisnuit are intre 12-13 sau 24-26 de episoade, asa ca se poate sa nu incape toata povestea si in cazul asta se mai poate scurta.

4 răspunsuri:
| Okami23 a răspuns:

Intr-un anime nu apar toate lucrurile din manga

| aestheticfunction a răspuns:

In manga se intampla lucruri noi, diferite de anime. Orice e asa. Si nu se va face sezonul 2. Fundita?

| Lariiiiiiiii a răspuns:

Imi trimiti si mie te rog link-ul unde l-ai vazut?

| teoo09 a răspuns:

Nu..nu mai apar!tongue