| angy_5233 a întrebat:

Tocmai vineri s-a mutat o familie saraca la noi in comuna si nau ce manca.
ei furau de pe la oameni ca sa poata sa traiasca si as vrea ca sa pot sa ii ajut dar nu stiu cum va rog dati-mi raspuns

Răspuns Câştigător
| georgianamihha a răspuns:

Poti sa le dai mancare,haine,jucari care nu-ti sunt de folos, lucruri care nu mai sunt bune pentru tine, sa ii mai ajuti cu ce au nevoie

7 răspunsuri:
| solumaam a răspuns:

Din moment ce de abia s-au mutat si au si inceput sa fure inseamna ca sunt hoti de meserie ...nrmal un amarat in cel mai reu caz vine la tine la poarta si solicita ajutor sau cauta sa i-ti munceasca prin curte!
Parerea mea este ca asemenea oameni nu merita ajutati.
Daca chiar vrei sa ii ajuti atunci ii chemi sa i-ti sape prin curte sau sa faca altceva si ii platesti...dar ai mare grija sa nu te fure si pe tine laughing

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Hmm cum sa-i ajutii? mai bine ia un caine ciobanesc mioritic si pune-l langa poarta si gata ia-i ajutat

| βǿβǿ a răspuns:

Pai uite.
stiu cum e cu saracia.
am si eu o colega mai saracuta
si mama ei si fratele ei sunt bolnavi psihic. dar ea este sanatoasa
si nu au banuti din care sa se descurce

eu spun ca i-ai putea ajuta cu haine care tie nu iti mai sunt bune.
gandeste-te ei o sa fie fericiti ca au haine noiwinking

incearca sa ii comvingi sa mearga la munca
orice.
solar. sapat in gradina, ajutat oamenii. etc

bafta:*

P.S: si cu mancare ii poti ajutahappy

| Kazimir a răspuns:

Unde e comicu? confused ciudati mai sunteti astia de pe categoria asta...

| PisikaNeagra a răspuns:

Hmmm... cred ca ai putea sa vb cu cativa amici si sa ii ajutati toti (unde s 2 puterea creste big grin ) si sa le dati haine care nu le mai folosti, mancare sau jucarii vechi pentru copii(daca sunt si copii) si atl...

| Gabica a răspuns:

Poti sa le deruiesti diferite lucruri, si le poti oferi si un loc de munca:sa ude gradina si alte lucruri care iti folosesc si ii poti plati.

Răspuns utilizator avertizat