| irinuk28 a întrebat:

TPU,cei care va uitati la Naruto,imi puteti spune ce se intampla cu Sasuke si Sakura? Cei care sunteti cu episoadele la zi,ce se va intampla? Vor fi impreuna,sau sunt deja?
P.S. Fara raspunsuri gen "sunt desene,doar nu crezi in asa ceva" deoarece nici in filmele cu oameni reali nu e nimic adevarat,asa ca va rog sa va abtineti cei ce vreti sa comentati pe langa intrebarea mea.
Multumesc, dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Mirrruna a răspuns:

Buna! Eu sunt la zi atat cu manga cat si cu anime'ul si iti pot zice ca inca nu este nimic sigur intre cei doi. Este adevarat ca in manga a existat o scena in care cei doi au fost mai apropiati, de genul: ea l-a ajutat sa scape dintr'o dimensiune paralele, iar el a prins'o cand cadea deoarece ramasese fara chackra.
In orice caz, se zvoneste ca la sfarsitul animeului va exista un singur cuplu, si ar fi ciudat ca acesta sa nu-l includa pe peronajul principal. By the way, pana la sfarsitul acestui an am inteles ca manga se va termina, deci nu mai avem foarte mult de asteptat si vom afla toate raspunsurile.

6 răspunsuri:
| 德尼莎 a răspuns:

Ei nu sunt impreuna dar cica in manga am citit si vor fi impreuna dar mie mi-ar placea ca la sfarsit sa ramana sakura cu naruto ^^. Dar eu cred ca sakura va fi cu sasuke iar naruto cu hinata. Cine stie

| irinuk28 explică (pentru 德尼莎):

îți mulțumesc pentru răspuns happy, să sperăm că vor rămane împreunăhee hee.

| Kirito21 a răspuns:

Nu sunt impreuna si nici nu cred ca pana la sfarsitul animeului se vor forma cupluri, cel putin momentan nu exista niciun indiciu in acest sens.

| stefyyyy a răspuns:

Nu vreau sa va stric visele, sincer si eu mi-as dori un cuplu in Naruto dar anime-ul e de tip shonen si nu cred ca va exista asa ceva.

| irinuk28 explică (pentru stefyyyy):

thinking Eu cred ca da, dupa cum se vede clar, Sakura e innebunita dupa Sasuke,el nu-i impartaseste aceleasi lucruri,in fine. Dupa toata aceasta "aventura" a lor,cred ca spre finalul anime-lui, Sasuke se va schimba, pentru ca intr-un fel sau altul, toate chestiile de genul celor doi, duc la finaluri fericite. Poate nu va exista un cuplu momentan sau pe parcurs, dar la final garantez ca Sakura ori va ramane cu Naruto, ori cu Sasukewinking.