| supermari10 a întrebat:

TPU ma puteti ajuta? sunt foarte confus de curand m-am apucat sa ma uit la anime-ul Naruto, au fost desenele copilariei mele insa nu am urmarit foarte foarte mult, asa ca m-am pus serios pe treaba.Eh am mai multe intrebari si acestea sunt:
1Cate episoade are tot animeul naruto (tot)
2La ce urmeaza sa ma uit dupa Naruto normal
3Ce site-uri stiti pentru a urmarii toata seria fara probleme?
4Va aparea zisul akkipuden?
5 Ce alte chestii imi puteti explica despre acest anime,?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naruto+Naruto Shippuden 631 episoade in momentul actual.
Naruto simplu are 210 episoade
Naruto Shippuden care este continuarea are 421episoade si inca continua, la asta o sa te uiti dupa ce termini Naruto simplu
Cel mai bine te uiti la episoade pe anime3kage.ro sau daca nu merg cateva episoade pe animekage.ro
Nu o sa apara akkipuden(numele asta e doar un zvon, e raspandit de fani) dar a aparut deja Naruto Gaiden(manga) in care se continua evenimentele dupa vreo 10 -12 ani dupa ce se termina Shippuden, dar nu este prea lung are 10 capitole.
Manga este cartea(e mai mult o banda desenata) dupa care se face anime-ul si autorul care face manga Naruto se numeste Masashi Kishimoto.
Manga Naruto are 700 de capitole si e incheiata, mai urmeaza ca ultimele capitole sa fie animate in urm episoade din Naruto Shippuden(care si asta ar trebui sa se termine anul asta).
Mai sunt 2 filme unul aparut recent Naruto:The Last si unul care va aparea curand Boruto:Naruto The Movie, care si astea reprezinta o continuare a povestii, dar iti recomand sa te uitit la ele dupa ce termini anime-ul.

3 răspunsuri:
| GunDealer a răspuns:

Naruto are in jur de 400-450 din cate stiu, dupa naruto urmeaza naruto shippuden, un site unde poti vedea tot subtitrat in romana este http://www.animekage.com/
Funda?

| SebiWEEEEEED a răspuns:

100 Episoade cand e mic.Acum mi se pare ca 421 cand e mare.E super tare, sunt momente foarte emitionante crede-ma.www.animekage.com.Da, va aparea.5.Este unul din cele mai tare anime-uri, comedie, drama, actiune si multe altele. Enjoy. P.S.Vezi sa nu-ti pierzi noptile ca mine xD.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naruto simplu are 220 de episoade, scuze greseala meahappy