| Kayner a întrebat:

TPU: Real danger(pericol real) partea 1 (nu-s sigur daca voi continua)

http://img828.imageshack.us/img828/322/tpurealdanger001. png

________________________________________________________ _

Da, sunt un alt user sosit dupa ploaie.Aici m-ati prins fratiilor. Uite, chiar nu-mi pasa de cate ori postez comicu asta, unde si cand.Nu-mi pasa ca nu e o intrebare. Apropo, in comic am scris cu,,@" ca sa cenzurez, nu deoarece sunt cocalar. Textu e sec, stiu.Nu le am cu imaginatia.

PS:Majoritatea replicilor apartin acelor utilizatori, eu doar le-am,, mixat"

Răspuns Câştigător
| Adredemesconf a răspuns:

Foarte tare! Stiu ca e super greu sa faci un comic si probabil te-ai straduit ceva timp sa-l faci... Felicitari! Chiar e super bun si ar fi super daca ai continua! Chiar vreau sa vad cine-i tipu ala misterios smug laughing.

11 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Salut.Și oare de ce ai adus aminte de scena din TPU The Movie dacă tu ești utilizator nou? De unde știai repede de comic și indirect--> Cretaker? Plus că ai aceleași efecte.D:
Soo, whats up, ma nigga?

| Anduuu a răspuns:

Tipul misterios e @cretaker,@pinguinul sau varianta romaneasa a lui @justin bieber? :-s Nenea zi si mie pe privat cine e misteriosul ca nu pot domi deseara:-s

| Shery a răspuns:

Stimabile, cred ca no chance insinua ca tu esti Cretaker, nu ca l-ai copia. Comicul e genial, continua!

| moonY a răspuns:

să nu mai zică cineva că nu suntem o comunitate drăguţă.

ar trebui să facem un film dupa comicu' ăsta.
aştept episodu' 2

| ecstasy a răspuns:

Interesant laughing... Felicitari, chiar e draguta opera ta.Ar fi o idee buna sa continui ce ai inceput big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face Mie-mi da file 404 not found straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tare laughinglaughing
Insfarsit un comic bun.

| Kayner explică:

@mary3bee
Exact.Nu ai idee de cate ori s-a blocat paintu, sau cate fisiere dedicate acestui comic sunt in PC-ul meu.
Cat despre tipu misterios...n-am zis daca e tip sau tipa, asa ca...e loc de orice!

| Kayner explică:

,,Stimabile'' utilizator sau utilizatoare (desi ma indoiesc ca ar fi o utilizatoare din moment ce,, There are No Girls on the Internet''. Inafara de faza cu geamul care trebuia sa fie o parodie mai discreta nu vad sa fi copiat ceva EXACT ca in TPU the movie.Cat despre efecte,what can i say? Sunt inspirate si de la cretaker, dar mai mult de la yu yu hakusho si dragon ball, dar intram in aria anime despre care nu cred ca ai prea auzit. Daca ar fi sa o luam asa si seria de jocuri Assasin's creed copiaza prince of persia.Insa,nu e asa.Imprumuta elemente care au mai aparut in sute si mii de jocuri(dar intram in aria de gaming despre care iar cred ca nu ai auzit). Apropo de asta, la altii useri tot cu comic-uri d'astea,, minunate'' nu cred ca ai avut ceva de spus. Daca vrei sa acuzi pe cineva de plagiere locul potrivit e aici http://tudorrrr.tumblr.com/ sau in,, intrebarile'' utlizitatorilor care isi insusesc comic-urile altora.Contul? Pai stai sa ne gandim, poate am avut un cont ce a primit ban sau poate mi-am uitat parola unui cont pe care-l aveam de 2 ani sa spunem. Daca ai putea sa numai faci pe detectivul ar fi perfect! Apreciez ca nu esti unul din,, funda-zombies'' de aici de pe site.Insa hai sa nu facem afirmatii nefondate.
PS:Cu privire la,, intrebarea'' pe care am pus-o la categoria trivia/amuzante si la comentariul dat de tine toc acolo, sa stii ca toti am citit Caragiale.Cat despre,,mixat'' hai sa te,,mixez'' si eu pe,,dumneata''...
Soo, whats up, ma rasta?

| Nts a răspuns:

Awww:o3 e chiar cute mi se pare foarte draguut:o3 ai multe idei si le pui intr'un singur lucru.sczati'ma daca nu pot vorbi ca si @FataCuBomboneleLăvGogu sau ca si Gumă...Sa aveti o zi buna stimate domn/doamna:>:))))