Săă moaarăă pinguinii mei dacă asta nu e artă abstractă! Noroc cu criticii din ziua de azi care spun că orice porcărie e operă de artă, că altfel te-aș fi ars pe rug impreună cu niște vrăjitoare, bai Gheorghe.
Nasol.Urat.Jalinc.Porcarie.C*cat etc
Lasa-te
P.S. - Eu iti pot garanta ca MrThalium a spus ca aceste mazgalituri sunt 'Smechere' doar pentru FUNDA!
Deci. un sfat este ca acesta sa fie PRIMUL si ULTIMUL tau comic!
Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! Lasă-te! ACUM!
1 la mana e place nu plance.nu am auit niciodatas de plance 2 la mana nu se intelege nimic...
Si asta cea ar trebui sa insemne ca o urasti pe selena gomez, si daca o urasti de ce o urasti ti-a facut ea ceva
Robertel întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: