anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultimul episod pe care il fac...ca vad ca nu sunt bun:
http://goanimate.com/movie/0kCGecBClqss/1

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DrugFree a răspuns:

Andrei, cum a zis si @Flory, nu fii suparat. Nu esti bun la GoAnimate pentru ca nu ai idei, nu?
Nu prea am inteles nici de-aici mare lucru.
O sa gasesti sa faci altceva pe TPU.ro
Nici eu nu sunt bun la comicuri. Toti ma faci iustinel si nu mai stiu eu cum
Pur si simplu, nu-i lua in seama. Ca sa fiu sincer, nu-mi prea place. Nu ma lua in considerare
Daca vezi si tu ca nu te pricepi, nu mai face un timp. Asteapta pana iti vin idei noi si aplica-le.
Nu trebuie sa faci numai J.Biberon, poti sa faci o zi din viata ta, cum iti petreci timpul la scoala, ce faci pe TPU etc.
Unii pot sa te jigneasca chiar cand scriu acest raspuns. Gandeste-te ca e doar un site virtual si nimic mai mult.
Ei zic ca nu esti bun pentru ca ei cred ca tu (asta e adevarat ) ca tu pui doar replicile.
Mai incearca sa practici altceva pe TPU.
Daca il vezi pe unu' ca face comicuri, nu trebuie' sa faci si tu. Daca face cineva in un film/desen GoAnimate, nu trebuie sa faci si tu. Eu ma gandesc acum sa incerc si ceva nou, ca GoAnimate. Deci nu-i lua in considerare, mai lucreaza la desene animate.Hai pa, pa, ca trebuie sa mai vad si alte intrebari

| PastilăBă a răspuns:

Hai ca asta mi-a placut mult!laughing

| Dootzy a răspuns:

Bine,a fost ultimul episod.Nu mai fii trist.Nu s-a sfarsit lumea.Mai ai timp sa incepi alta cariera pe viitor, la care te pricepi mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar cine ti-a spus ca sunt trist? Te-a pacalit nemernicul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Piscotu si eu...

Întrebări similare