Si eu voi face topul combinat:
10. Gintarou din Gingitsune(in opinia mea o vuple inteleapta si e super haios)
9. Kuranosuke din Princess Jellyfish (nonconformist, iar atunci cand alege sa se imbrace ca o fata nu i se pare important ca e baiat si ce ar crede altii)
8. Balsa din Seirei no Moribito ( o ador pe aceasta femeie. E puternica, independenta si o persoana minunata)
7. Diane din Nanatsu no Taizai (Diane e extrem de adorabila. E interesant cum poate o chestie gigantica si masiva sa fie draguta in ochii cuiva)
6. Staz din Blood Lad (Ii apreciez determinarea si voiosia, iar in plus ma regasesc in unele actiuni ale lui)
5. Beatrice din Umineko no naku koro ni ( E manipulatoare, violenta si se bucura de necazul altora, dar in acelasi timp are o eleganta aparte)
4. Alois Trancy din Black Butler (Ei bine personajele preferate nu trebuie neaparat sa fie pozitive. Imi place fiecare lucru legat de el)
3. Negishi/Krauser -Detroit Metal City ( In viata mea nu am mai ras cum am facut-o la DMC, iar totul datorita geniului metalist Krauser)
2. Johan Liebert din Monster ( posibil unul din cei mai comlecsi si inteligenti antagonisti din orice serial, anime, film am vazut vreodata. Johan e capabil sa aduca in pragul sinuciderii si depresiei o persoana doar vorbind cateva minute cu ea. E un monstru perfect. Nu stiu daca sa fiu fericita sau trista ca o astfel de persoana nu exista. Ei bine, nu poti sa-i intelegi profunzimea daca nu ai vazut Monster )
1. Ein din Phantom: requiem for the Phantom (la inceput mi s-a parut ok, la jumatatea anime-ului am considerat-o enervanta, iar la final, in ulimele episoade, am stiut ca o sa fie preferata mea. Am plasat-o pe locul 1 in topul meu pentru ca asa consider eu ca ar trebui sa fie un personaj de-a lungul unei serii: schimbator, complex, cu suisuri si coborasuri, ca o persoana umana, sa fie realistic. Personajele car esunt vesnic bune sau rele si nu evolueaza sau involueaza le consider plictisitoare).
Acesta e topul meu.
Hmm
te referi la un top 10 pentru fete si alt top 10 pentru baieti? sau combinate ambele? nu am timp sa fac 2 topuri, fac unu combinat si cu fete si cu baieti; D
10. Frau - 07 ghost (se comporta ca un adult adevarat, merita mult respect)
9. Kosuke Kira - Btooom (are 14 ani si e psihopat, imi place de el)
8. Kirito - sao (lupta pentru iubirea lui)
7. Zeref - fairy tail (satana in varianta anime)
6. Hyouka Fuwa - shimoneta (calma, curioasa, perversa, inteligenta, stilul meu
Shadow82838 întreabă: