anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Una ca asta n-am mai pomenit, aseara cind veneam spre casa am auzit pe un vecin ca se jelea, m-am dus sa vad ce s-a intamplat cu respectivul sa vad daca ai pot da o mana de ajutor ceva, cind colo ce sa vezi? vecinul Petrica se imbatase si incepuse sa plinga si sa multumeasca lui Doamne Doamne ca i-a dat minte aluia care a inventat intrarea in casa, aia de-i spunem noi usa, ca vezi doamne fereastra e prea inalta si daca nu avea usa pe unde intra el in casa laughing nu stiu ce are omul asta dar sigur are boala pe usa ori usa boala pe el, l-am gasit de multe ori dormind pe-afara si cand l-am itrebat ce-i cu el mi-a zis ca n-a gasit usa, dar si eu al dracu cum sunt i-am zis :
bai vecine, nu mai plinge ma ca de la atita plins ti se intoarce nasul invers si ti-l inunzi cu lacrimile pina te ineci, credeti ca l-am potolit? mi-a zis ca ce daca ai vine inundatia in nas? stie sa inoate! voi aveti vecini asa de cuminti?

8 răspunsuri:
| SophieHoran a răspuns:

Nu.dar e poveste super cool rolling on the floor

| fabian_2005 a răspuns:

Nuuuuuu

| StiGGy a răspuns:

Ma, eu unu stau la bloc unde oamenii de obicei gasesc usa. mai sunt si cazuri in care se imbata si fac panarama, dar pentru asta exista Politie laughing

| IlegalSmile a răspuns:

Frumoasa intamplare.happy posibil sa'l fi linistit big grin Hmm.da dar nu asa de cuminti cum este acest vecin al tau tongue

| MysticWayz a răspuns:

Am vecini "cuminti", dar ca asta n`am mai intalnit niciunul laughing
As vrea sa am si eu unul asa laughing Cred ca razi zilnic.
Eu sunt genul de om care face farse vecinilor, şi niciodată nimeni nu s-a răzbunat pe mine, poate că nu au ştiut că eu am fost sau poate că pur şi simplu nu au vrut să se pună cu mine că îşi dau singuri seama în ce vor intra mai apoi laughing
Pa`pa. te-am pupat.

| Traianosik a răspuns:

Nu am vecini care sa faca asa dar o data a sunat vecinul beat la usa crezand ca e casa lui

| Gufiii a răspuns:

Domane ce vecin...eu am avut o vecina care iti facea treburile e scara cred ca nu inimerea wclaughing da e super misto povestioara daca mia face ceva amuzant poate il filmati si bagati filmuletul pe you tube sine dai si noua lnk-ul
winking

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

@Nicule iar te-ai imbatat aseara?
Am baut eu si te-ai imbatat tu laughing