| HinataHyuga1207 a întrebat:

Unde pot sa gasesc lentile de contact?(De preferat lentile din naruto Hinata)Va rog! Am un cosplay si vreau sa-l completez!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vii acum in primavara la OTAKU sau in toamna la NIJIKON si acolo o sa gasesti sigur orice fel de lentile vrei. in rest nu stiu unde ai mai putea gasi.
sperr ca te-am ajutat FUNDA?

| HinataHyuga1207 explică (pentru 크리스티나kristinikaaクリスティーナ):

Scuze, dar nu stiu cand se tin aceste festivale(mi-ai spus ca in primavara, dar cand? In fine merci oricum!) De fapt nici nu am auzit de ele pana sa-mi zici tu! Multumesc mult!

9 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Cum a zis kristinikaa vino la unul din festiva OTAKU si NIJIKON se tin in Bucuresti. Iar daca esti apropae de cluj poti sa te duci la festivalul JAPAN PLAY TRANSILVANIA (festival sora a lui nijikon)
Sau poti sa cauti la optica. am observat ca unii aduc si lentile contac japoneze asta inseamna ca pot aduce si la comanda.

| pisicutzamik a răspuns:

Incearca sa le comanzi pe net, sper ca te-am ajutat o zi buna!

| RainboyDash a răspuns:

De ce nu incerci sa fii o fetita normala?

| AngelHugz a răspuns:

La alea... Sau la oftalmolog.

| HonneOnna a răspuns:

Am impresia ca o sa gasesti pe maniacmusic.ro sau bestial.ro saaau gotica.ro

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns:

Inca nu stiu nici eu pe ce data vor fi festivalele dar te voi anunta cand aflu si eu. NIJIKON a fost pe 3 si 4 octombrie, nu a trecut foarte mult timp de atunci si inca nu s-au facut programarile pentru urmatoarele. te voi anunta cand aflu pe ce data sunt. mersi pentru funda :*:*:*

| HinataHyuga1207 explică:

Se pot face comanda? Am incercat pe net sa caut si mi-au dat altceva....Cine imi raspunde precis de unde (si cand)dau fundita din toata inima!