A fost destul de cunoscut și chiar apreciat de majoritatea, plus că e destul de recent (2015), nu este nimic anunțat oficial, dar cel mai probabil va avea o continuare! ^.^
Totuși există o mică problemă... Studioul care la produs este "Passione", un studio extrem de nou, înființat în 2013 și care a avut primul anime serios "Rail Wars!" în 2014, Rokka no Yuusha fiind al doilea lor anime și ultimul scos de ei de altfel...
Nu am găsit prea multe informații despre acest studio pe internet, dar clar având în vedere că e așa de nou nu va lăsa fără o continuare un anime destul de cunoscut din care ar putea scoate profit! ^.^
Nu știu ce să zic, cei drept e destul de nou și nu se știu niciodată. Dar s-a vândut destul de rău, iar, zic eu, dacă ceva nu aduce profit, nu cred că un studio ar continua cu acel proiect.
Jur ca daca nu fac o continuare ma dau cu capul de pereti si fac un desen in care Adlet si Flamie se saruta isr vaca )pe bune ca parca avea haine de vaca) aia de la sfarsit moare. Plang pentru continuare...
AIeXxX întreabă: