Urmaresc si Naruto/Naruto Shippuden, dar am ramas in urma cu episoadele din Shippuden
Pai recuperezi
Eu ador yaoi-ul, este viața mea ). Adică in anime-urile yaoi eu una descopăr dragostea adevărată si nu mi se pare deloc ciudat să te uiti doar la acel gen, oricum eu mă uit la deferite genuri nu doar la yaoi. Yuri nu cred că imi place incă nu m-am uitat deci nu stiu ce să zic.
Dupa parerea mea ar fi mai ciudat ca o fata sa urmareasca yuri -doar daca nu-i pe invers- desi am cunoscut unele fete care se uita si sunt complet normale. Cat despre mine, sunt o mare fana yaoi =]] *perv smile* Nu mi se pare nimic gresit in asta, nu e ca si cand m-as uita numai la acest gen.
Sunt fata...ma uit la anime-uri yaoi, imi plac deci pentru mine, nu e deloc ciudat ca cineva sa se uite la ele.=)
Mai degraba aleg un anime decat un film sau serial, de la un timp am impresia ca producatorii de filme nu mai au nici macar o idee originala, pe cand in unele anime-uri gasesti atatea povesti diferite, unele mai originale decat altele
NoooNameee întreabă:
Shadow82838 întreabă: