| Andre a întrebat:

Va place scoala ?

Răspuns Câştigător
| clickdreaptadelete a răspuns:

In clasa a-1-a-4-a da la nebunie.acum nu prea dar nu chiulesc si incerc sa iau note mari gandindu-ma la viitorul meu...

19 răspunsuri:
| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Da, imi placetongue.
Are si momentele rele ale ei, dahoh go on!

| NOBODY a răspuns:

Ca păru de pe piept al lui iustinel

| Jello a răspuns:

Nup

| Minks a răspuns:

Ca arhitectura e anosta, e zugravita intr-o culoare mult prea scarboasa...si nu am mai trecut de vreo 3 ani pe acolo.

| FuckOff a răspuns:

Well, pentru mine exista 2 locuri unde nu as vrea sa calc, in iad, si la scoala.laughing

| 女明DongRi a răspuns:

Mda.cui nu`i placeoh go on?

| Maria_3164 a răspuns:

Da, e renovata, a mea!

| BrainStorm a răspuns:

Sa fiu sincer nu prea, sunt conștient însa de importanta ei și poate într-o zi toți anii aceștia în care am mers la scoală și am suportat tot felul de profesori enervanți se vor dovedi folositori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cui ii place?laughing

te duci acolo mai mult pentru distractie si caterincawinking

printre altele... dintre materiile care sunt predate in clasa a 7-a, cel mai mult imi place chimiablushing

| Reek54 a răspuns:

In 1-4 da chiar imi placea.invatam lucruri noi,utile,interesante si frumoase... dar acum? straight face nu prea o mai suport... profesorii vin in sila acolo. ne preda tot felul de prosti nefolositoare. si cand ii intrebi cu ce o sa-ti foloseasca in viata. se uita lung la tine si casca gura.
Iar ceilalti colegi. sunt mult substandarde si chiar imi provoaca mult stres... Cand ma duc acolo ma duc linistit, iar cand plec. plec cu moralu la pamant,plictisit, posomorat, fara pic de chef pentru altceva...
De la un timp chiar o cam ocolesc cateodata. deoarece mai bine stau cu tovarasi sau singur linistit prin parcuri. sau eu stiu. decat sa ma duc acolo in infernul ala... asa numit "scoala".

| andypandy_2709 a răspuns:

Sigur ca ...nu prea

| SIsUTuDoR a răspuns:

URSULETZlove struckce nume frumos ai :Xda depinde scola este cea mai frumoasa din puct de vedere ca te vezi cu colegi la o birva mai faci cateringa de cite un pamplau de prf... ani de scola sunt cei mai frumoasi da cind vine test scrieti copiii nu atunci nu mai imi place asa de mult.

| IrOnHiDe a răspuns:

Mie cel mai mult imi place ca este o fata in scoala pe acre o plac dar anua sta pleaca asa ca dupa asa de mult imi place ca la caine lantulaughing...eu merg la scoala mai mult pentru fata aia si ca trebuie(asta nu inseaman ca invat rau)

| Tofeni a răspuns:

Da de unde! funda?

| YoMihai a răspuns:

Ciudat dar da. chiar daca muncim si mai luam cate-un 4 din cand in cand, tot e misto iti faci prieteni si vb mereu cu ei, in unele kzuri chiar in orebig grin

| ADYTZA_2094 a răspuns:

Nunununu dar fara scoala nu ajungi nicaeri.

| NOname12212 a răspuns:

Lol...o urasc ds fara asta nu faci nimic in viata.

| Adisor14 a răspuns:

Ba pana in clasa a 5 a imi placea acum is la liceu frate las-o in pl de scoalalaughingwinkinglaughing) e folositoare da e plictisitoare

| iSmileForMe a răspuns:

Vaaai o iubescrolling on the floor

Întrebări similare