| BlackAngel112 a întrebat:

Va rog cititi asta si vreau pareri.E forumul meu si am scris un mic story. Stiu ca nu e prea fain asa ca accept jigniri.Va rog sa-mi spune-ti ce nu e bine ca sa schimb. Multumesc Anticipat http://ficurianime.forumgratuit.ro/t2-bine-ati-venit#2

7 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Alta cu form... ppfff ce as putea spune... NASPA! forumul e dezastros. nu inteleg oamenii care cred ca daca pun o poza la banner o sa aiba un forum extraordinar.

Skinul plitisitor, la fel ca backgroundul. Nu mai vb de bunoane care nu se laga cu skinul.

In al doilea rand nu inteleg ideea de ficuri cu naruto (pana acum era cu bleach), nu inteleg de ce tr sa copiati nume, sau mai degraba de ce tr sa folositi nume asiatice.

Ideea este... ca e NASPA!

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Miauti):

De acord straight face. Daca tot faci un forum fa-l tata cu talent, daca h-abar nu ai sa pui ceva, un buton pe acolo pui pe cineva sa te ajute, care e specializat in asa ceva. Si acum cu privire la forumul d-lui, schimba bannerul, fa unul mai mic, alta culoare strica tot siteul/forumul. Schimba structura forumului. In primul rand un negru ar fi disponibil iar un portocali sau un verde mai deschis ar merge perfect pentru scris happy. Nimeni nu prea te-a criticat ca sa te ajute p-aici. Oameni buni, critica te ajuta mereu, daca criticati asta nu inseamna ca criticati persoana ci munca depusa de aceea persoana pentru a-si remedia stilul munci straight face, stiu ca nu va place sa va comportati asa cu altii dar trebuie sa spuneti lucrurilor pe nume ca cel care a facut asta sa devina mai bun in viitor happy.

| BlackAngel112 explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Multumesc.L-am schimbat sper ca acum e mai bun. http://ficurianime.forumgratuit.ro/

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru BlackAngel112):

Off off, ti-am zis ca bannerul e extrem de mare nu? happy, fa ceva mai simplu. Un banner facut de tine prin photo shop. Structura forumului este mai buna ca inainte. Dar imaginile alea cu topicuri nu stiu cum... nu prea imi plac happy. Lucreaza mai mult la el si asa vei vedea rezultatele. Pune si un Chat de la Chatango, pune si polluri pe acolo, vezi tu ce faci big grin.

| neca a răspuns:

Asta misepare foarte foarte... TARE

you need balls tu post dis

| HonneOnna a răspuns:

Forumul e cam slab, dar povestea e chiar interesantawinking

| claudiu123 a răspuns:

Foarte tare, dar am o numultumire... scrisul ala foarte deschis si abia citeam...